Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

BRD PRIMEȘTE CERERI DE CREDITARE ÎN PROGRAMUL ”NOUA CASĂ” 2021

12 Apr 2021

BRD Groupe Société Générale reia, în această perioadă, creditarea în cadrul programului ”Noua Casă”. Banca are la dispoziție, din partea FNGCIMM, un plafon de garantare care permite, într-o primă fază, acordarea de credite în valoare totală de aproximativ 330 milioane de lei.

 

În cadrul Programului, banca acordă credite cu o dobândă de IRCC + 2pp, valoarea maximă a unui împrumut fiind de 66.500 EUR (echivalent în lei) pentru finanțarea unui imobil nou sau vechi, de o valoare maximă de 70.000 EUR, caz în care avansul este de 5%, respectiv de 119.000 EUR (echivalent în lei) pentru finanțarea unui imobil nou cu valoare mai mare de 70.000 EUR, caz în care avansul este de minimum 15%.

Perioada maximă de creditare este de 360 de luni, împrumuturile urmând să finanțeze imobile finalizate, noi sau vechi.

”Continuăm și în acest an implicarea noastră în programul Noua Casă, un program care completează oferta BRD de credite imobiliare. În România există o nevoie mare de finanțare și un spațiu încă semnificativ de creștere în ceea ce privește calitatea locuirii, ceea ce face ca acest program să rămână important pentru piață”,  a spus Radu Topliceanu, Director General adjunct al BRD, coordonatorul activităților de retail ale băncii.

BRD este un actor de tradiție în programele de garantare derulate de stat prin intermediul FNGCIMM. Banca a acordat, în 2009, primul credit în cadrul programului Prima Casă. În acest moment, BRD deține în portofoliu, în cadrul programelor cu garanții guvernamentale, peste 56.000 credite, în valoare de peste 10 miliarde de lei.

Articole asemănătoare

BRD LANSEAZĂ CANALUL DE VÂNZARE ONLINE PENTRU CREDITELE APIA DESTINATE MICILOR FERMIERI

Continuând politica de susținere a sectorului agricol si parteneriatul său cu APIA, BRD pune la disp...

află detalii

REZULTATELE GRUPULUI BRD PENTRU PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024

REZULTATELE GRUPULUI BRD PEntru PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024: PERFORMANȚĂ DINAMICĂ PE TOATE LI...

află detalii