Formular de căutare

BRD MedCare IMM<1M

Activitate curentă
Asigurare de sănătate BRD MedCare

Oferă un plus de siguranță angajaților!

Un instrument modern și eficient pentru protejarea angajaților

Informații produs

BRD MedCare reprezintă un instrument modern şi eficient pentru recrutarea, păstrarea, motivarea şi protecţia angajaţilor, ce îți permite crearea unui pachet de extrabenficii pentru angajaţi, la costuri avantajoase.

  • Mentine performanţa companiei: reduce absenteismul angajaţilor prin facilitarea accesului la servicii medicale private, în orice moment, fără nicio întârziere cauzată de inconveniente financiare
  • Control asupra bugetului tău: cheltuiala cu asigurarea de sănătate de grup este deductibilă, conform prevederilor legale: 400 de EURO/ an/ angajat care se deduc din venitul impozabil (nu se aplică în cazul abonamentelor)
  • Flexibilitate: ai posibilitatea să alegi dintre cele 3 pachete de asigurare, în funcţie de bugetul disponibil dar şi de gradul de acoperire pe care dorești să îl oferi angajaţilor
  • Uşor de înţeles: angajaţii tăi vor beneficia de asigurare fără să fie supuşi unui proces de evaluare medicală, sau de evaluare al riscului profesional. De asemenea nu există limită de vârstă.

Cum funcționează?

Cui se adresează BRD Medcare ?

Companiilor care consideră grija faţă de salariaţi ca fiind un element important al politicii de resurse umane, dar şi un instrument de reducere a cheltuielilor pentru evenimente neprevăzute.

 

Cum funcţionează ?

- Se încheie pe baza unei oferte personalizate pentru fiecare companie;

- Pentru crearea ofertei este necesară lista de angajaţi şi completarea cererii de asigurare;

- Analizele medicale nu sunt obligatorii;

- Acceptul ofertei şi plata primei de asigurare reprezintă intrarea în vigoare a contractului de asigurare;

- Plata primei de asigurare se face o singură dată pentru toţi angajaţii, permiţând o economie de bani şi timp în administrarea acesteia.

Întrebări frecvente

Ce documente sunt necesare ?

Reprezentantul BRD Asigurări de Viaţă precum şi consilierul dedicat BRD îți vor pune la dispoziţie documentele necesare în vederea încheierii asigurării BRD MedCare.

 

Cum obţin BRD Medcare ?

Te rugăm să contactezi serviciul dedicat pentru asistenţă companii al - BRD Asigurări de Viaţă

Tel: 021.408.29.99

Email: insurance_support@brd.ro

 

Cât costă ?

Oferta de asigurare se personalizează în funcţie de opţiunile exprimate.