Formular de căutare

Credit pe contract PJ

Finanțare
Credit pe contract

Renunta la grija ca nu poti derula un contract! Acum ai solutia ideala de la noi

Află despre flexibilitate în rambursare, care să fie corelată cu încasarile tale

Informații produs

Cum te ajută acest produs?

Este un instrument practic privind prefinanțarea unui contract comercial încheiat de către o societate și un client al acesteia. Are ca destinație finanțarea cheltuielilor de aprovizionare, producție, desfacere, aferente contractului comercial.

Finanțare

Care este suma maximă de finanțare?
  • Suma minimă este 20.000 RON 
  • Suma maximă este 1.400.000 RON
Care este perioada de creditare?

Ai maximum 12 luni, o perioadă de grație de maximum 11 luni și se corelează cu valabilitatea contractului și termenul de încasare a valorii acestuia.

Rambursare

CUM FACI RAMBURSAREA?

Tu alegi dacă dorești să rambursezi în rate lunare, trimestriale sau semestriale. În funcție de valorificarea și încasarea stocurilor creditate, a produselor sau a serviciilor aferente contractului finanțat stabilim împreună un grafic de rambursare convenabil pentru tine.

Garanții

Care sunt garanțiile necesare?

Garanție mobiliară pe conturi și bilet la ordin avalizat/ fideiusiune + ipotecă mobiliară asupra creanțelor izvorâte din contractul comercial care face obiectul creditării.

În funcție de valoarea angajamentului și specificul companiei, se pot adăuga și alte garanții suplimentare: ipoteci mobiliare sau imobiliare, garanții acordate de fonduri de garantare etc.