Formular de căutare

Credite de investitii imobiliare PJ

Finanțare
Credite de investitii imobiliare

Pune-ți în practică planurile de dezvoltare! Suntem partenerul pe care te poți baza.

Aplică online

Descopera resursele necesare pentru a-ți dezvolta afacerea

Informații produs

Cum te ajută acest produs?

Este un credit care vine să îți completeze resursele proprii atunci când acestea nu sunt suficiente pentru realizarea planurilor de investiții în imobile pentru desfășurarea activității.

Creditul te ajută la: achiziția sau construcția unui imobil, finalizare, modernizare, renovare, extindere imobil existent; refinanțarea creditelor similare deținute la alte bănci, refinanțare proiecte de investiții în bunuri imobile demarate de companie cu cel mult 12 luni prealabil solicitării creditului.

Îti putem acorda o finanțare de maximum 75%-85% din valoarea proiectului finanțat (fără TVA) în funcție de sectorul de activitate.

Finanțare

Care este suma maximă de finanțare?
  • Suma minimă este 50.000 RON sau 10.000 EUR
  • Suma maximă este 1.400.000 RON sau 300.000 EUR
Care este perioada de creditare?

Perioada de creditare este de maximum 120 luni, cu excepția profesiilor liberale și a domeniului IT organizate ca societăți comerciale, unde perioada de creditare este de maximum 240 luni.

Rambursare

CUM FACI RAMBURSAREA?

Rambursarea o vei face pe bază de grafic de rambursare, în rate lunare sau trimestriale. Îți putem acorda perioadă de grație de maximum 12 luni.

Garanții

Care sunt garanțiile necesare?

Vom aveam nevoie de ogaranție mobiliară pe conturi și ipotecă imobiliară pe bunul achizitionat sau construit din credit.