Formular de căutare

Carduri Business

Confort

prin utilizarea unui mijloc de plată practic şi comod

Acces

la disponibilităţile din cont în orice moment, oriunde în lume

Control

asupra tranzacţiilor efectuate prin setarea unor limite de utilizare personalizate

Securitate

prin reducerea riscului de gestiune a numerărului

Linie de credit

ataşată

Servicii extra-bancare

asigurare de călătorie gratuită, recuperarea TVA-ului transfrontalier, reduceri la comercianţi

Tipuri de carduri

BRD pune la dispoziţie o gamă completă de Carduri Business, emise sub siglele MasterCard şi VISA, pentru a putea opta pentru cardul care se potriveşte cel mai bine activităţii desfaşurate, eliminând riscurile aferente manipulării numerarului.

Cardurile business sunt soluţia ideală pentru afacerea dumneavoastră dacă vreţi să deţineţi un control mai bun asupra cheltuielilor efectuate în interes de serviciu prin oferirea angajaţilor Carduri Business BRD, adaptate în funcţie de rolul pe care aceştia îl deţin în companie, nevoile şi specificul activităţii desfăşurate.

 

Cardurile de debit Business acoperă nevoile curente ale companiei, de la personalul de execuţie pănă la nivelul angajaţilor de top.

- Gama Business Unembossed este creată special pentru personalul de execuţie care efectuează plăţi simple, de mică valoare (deplasări, combustibil, cazare).
- Gama Business Silver include carduri dedicate personalului cu putere de decizie din firmă (administrator, contabili), care utilizează cardul pentru aprovizionarea cu echipamente şi consumabile sau alte cheltuieli (bilete de avion, închirieri maşini etc.). 
- Gama Corporate, dedicată personalului de conducere pentru deplasări externe, cheltuieli de protocol, având la dispoziţie o gamă extinsă de servicii extrabancare ataşate.

 

Cardul de credit Business

- Este creat pentru a acoperi nevoile curente printr-o linie de credit, putând fi adaptată nevoilor companiei. 
- Dobânda este 0 în perioada de graţie pentru fiecare utilizare a cardului pentru plata la comercianţi.

 

În plus, prin parteneriatul încheiat cu Taxback International, punem la dispoziţie o soluţie completă de recuperare a TVA platită transfrontalier.

Descărcaţi broşura de reduceri naţionale Mastercard. Ofertele internaţionale pot fi consultate pe platforma www.priceless.com/romania.