Formular de căutare

Asigurari atasate cardurilor PFA

Alte Servicii
ASIGURĂRI ATAȘATE CARDURILOR

Un plus de siguranță atașat cardurilor business!

Plus de siguranţă în utilizare

Asigurările atașate cardurilor aduc o gamă variată de avantaje:

Gratuit

asigurare de călătorie, ataşată cardurilor embosate

Protecţie

împotriva tranzacţiilor frauduloase 

Acoperire

extinsă naţională şi internaţională

Cum funcționează

Asigurările ataşate cardurilor îţi oferă un plus de siguranţă în utilizare.

Asigurările ataşate cardurilor reprezintă soluţia ideală pentru afacerea ta dacă ai un card Business embosat şi doreşti să te protejezi împotriva tranzacţiilor frauduloase efectuate cu cardul/ carnetul de cecuri, furtului numerarului ca urmare a retragerii de la ATM, furtului sau pierderii cheilor și documentelor dar și a echipamentului electronic mobil (telefon mobil/ laptop/ tabletă).

Asigurarea Confort Business Standard, oferită de BRD Asigurări Generale (Sogessur SA Paris – Sucursala București) acoperă urmatoarele riscuri:

tranzacţiile frauduloase care ar putea fi efectuate cu cardul/ carnetul de cecuri la în cazul pierderii sau furtului acestora, precum și costurile de refacere card;
sumele retrase de la bancomate sau ghişee bancare, ca urmare a unui jaf, accident rutier, pierderea cunoștinței, vertij sau leșin;
cheltuielile efectuate pentru refacerea documentelor (carte de identitate, permis conducere, paşaport, talonul maşinii societăţii sau maşinii utilizate în interes de serviciu, ştampila societăţii) pierdute sau furate;
cheltuielile efectuate pentru refacerea cheilor de la locaţiile sau vehiculele utilizate în interes de serviciu, precum și casete de valoriîn caz de pierde sau furt;
protecția echipamentului electronic mobil (telefon mobil, laptop sau tabletă) în caz de furt sau utilizare abuzivă – valabilă doar pentru asigurarea Confort Business Mobile.

 Prin intermediul asigurării gratuite de călătorie externă ataşată cardurilor business embosate beneficiaţi de:

- Servicii medicale în caz de boală/accident, decesul din accident;
- Asistenţă medicală, transport medical de urgenţă, repatriere medicală după spitalizare;
- Anularea călătoriei, întârzierea bagajelor, răspundere civila, etc.

Asigurarea oferită de Groupama este ataşată gratuit cardurilor embosate BRD, pe toată durata valabilităţii acestora, indiferent dacă plata călătoriei a fost efectuată sau nu prin intermediul cardului. 

Întrebări frecvente

Pentru a beneficia de asigurarea de călătorie este obligatoriu să plătesc călătoria cu cardul?

Beneficiezi de asigurarea de călătorie, indiferent dacă ai plătit călătoria cu cardul sau nu. Asigurarea este activă pe toată durata de valabilitate a cardului.

Cum se reînnoieşte asigurarea Confort Business?

Asigurarea Confort Business se reînnoieşte automat, anual la data aniversării, nefiind necesară deplasarea la bancă pentru plata primei de asigurare.

Documente

PID Confort Business Standard descarcă
PID Confort Business Mobile descarcă
Condiții Generale descarcă