Formular de căutare

AGRI PFA-PL Credite de investiții pentru echipamente

Agricultură - Finanțare
Credite de investiții pentru echipamente

Pune-ți în practică planurile de dezvoltare! Suntem partenerul pe care te poți baza.

Aplică online

Descoperă resursele necesare pentru a-ți dezvolta afacerea

Informații produs

Cum te ajută acest produs?

Este un credit care te ajută să îți completezi resursele proprii atunci când acestea nu-ți sunt suficiente pentru realizarea planurilor tale de investiții.

Creditarea se acordă pentru utilaje, retehnologizare, modernizare fermă animale, achiziționarea de mașini agricole și echipament agricol, achiziționarea de mijloace de transport specifice destinate transportului de mărfuri, animale etc; achiziționarea de animale în vederea creșterii lor pentru carne, lapte, lână etc., achiziționarea de stupi, utilaje de înrămat etc, refinanțarea creditelor similare deținute la alte bănci, refinanțare proiecte de investiții în bunuri mobile demarate de companie cu cel mult 12 luni înaintea solicitării creditului.

Se poate acorda maximum 75% din valoarea proiectului creditat (fără TVA).

Finanțare

Care este suma maximă de finanțare?
  • Suma minimă este 20.000 RON
  • Suma maximă este 140.000 RON
Care este perioada de creditare?

Perioada de creditare este de maximum 60 luni.

Rambursare

CUM FACI RAMBURSAREA?

Rambursarea o vei face pe bază de grafic de rambursare stabilit de comun acord, în funcție de sezonalitatea incasarilor, în rate lunare, trimestriale sau semestriale. Perioada de grație poate fi de maximum 3 luni.

Garanții

Care sunt garanțiile necesare?

Vom aveam nevoie de o garanție mobiliară pe conturi și bilet la ordin avalizat/fideiusiune, plus ipotecă mobiliară pe bunul achiziționat din credit.