Formular de căutare

Tutoriale video Internet Banking

Tutoriale aplicații
ONLINE BANKING

Oferim soluții degitale clienților PFA/ IMM pentru activitatea bancară, indiferent de locul de unde își desfășoară activitatea.

Banca ta ține pasul cu tine!

BRD@ffice Mobile

BRD@ffice

BRD@ffice reprezintă un serviciu online destinat clienților persoane juridice/persoane fizice autorizate pentru gestionarea tranzacțiilor curente efectuate prin BRD.
Autentificarea se poate face prin utilizarea Token-ului fizic sau prin varianta M-Token, un token software care se poate instala pe telefonul mobil/tabletă din magazinele App Store sau Google Play.

BRD@ffice Mobile

Este varianta de mobil a aplicației cu care faci operațiuni esențiale de la distanță în maximă siguranță, ușor și rapid cu amprenta digitală, recunoașterea facială sau folosind codul PIN al M-Tokenului.

Pentru detalii puteți accesa pagina dedicată BRD@ffice

Accesează contul tău BRD@ffice

Allnet

allNet este o aplicație online de browser pentru gestionarea facilă a produselor BRD TRADE FINANCE, cu acces direct la experții Trade Finance.
Aplicația permite managementul online al scrisorilor de garanție și al acreditivelor, urmărind în timp real statusul instrucțiunilor transmise către bancă.

Datele de acces în allNET sunt unice și confidențiale și sunt furnizate clientului în urma semnării contractului de aderare la serviciu.

Pentru mai multe detalii accesează pagina allNET

Accesează contul tău allNET

MyFactoring

MyFactoring este o aplicație web care îți oferă acces direct la contul tău de factoring fără instalări sau licențe suplimentare.

Aplicația permite clienților încărcarea electronică a facturilor inclusiv interfațarea cu sistemele de gestiune, vizualizarea limitelor alocate pe debitori, statusul facturilor cesionate precum și încasările și plățile înregistrate.

Pentru mai multe detalii accesează pagina MyFactoring.

Accesează contul tău MyFactoring