Formular de căutare

Viziune

Viziune

Credem ca educatia este unul din cele mai puternice instrumente de reducere a saraciei si a inegalitatilor sociale.

La BRD, prin programele noastre de implicare in comunitate, contribuim la construirea unui viitor mai prosper si mai sustenabil pentru mii de copii si tineri, indiferent de situatia lor sociala sau originea etnica.

In mod special, ne preocupa imbunatatirea accesului la educatie si diminuarea analfabetismului, sustinerea tinerelor talente si sustinerea integrarii tinerilor in viata activa.

Investim in programe de educatie atat bani cat si timp sau resurse si instrumente ale bancii care sa mareasca impactul si capacitatea de colectare a fondurilor din comunitate. Ii incurajam pe angajatii nostri sa se implice financiar, donand timp sau impartasind cunostintele lor partenerilor din comunitate.

 

Date de referinta ale anului 2011:

  • 4 945 540 RON este suma totala investita de banca in programe comunitare, crestere cu25% fata de anul precedent.
  • Aproape 267 000 beneficiari au fost asistati in cadrul proiectelor sutinute de companie
  • Peste 718 000 RON este suma investita in 2011 de angajatii bancii, clientii si alti finantatori in initiativele comunitare promovate de companie
  • Valoarea resurselor suplimentare atrase si raportate in 2011 depaseste 14% din valoarea resurselor investite de BRD in acelasi an.
  • Peste doua treimi din resursele destinate intiativelor comunitare au fost investite in proiecte de educatie si tineret.
  • Aproape 49% din angajatii BRD s-au implicat in proiecte de voluntariat si au dedicat in medie aproape 4 zile din programul de lucru acestor initiative.

Pentru a masura impactul pe care actiunile noastre il au in comunitate, BRD foloseste modelul London Benchmarking Group Afla ce este LBG si cine il foloseste in Romania hlbg-romania.ro