Formular de căutare

Ce facem noi?

O carieră în IT sau în finanțe? Un part time în primul an sau full time student? O facultate cu materii simple sau o facultate care te provoacă? Un job bine plătit sau un job care îți place?

Orice ai alege, there is no wrong answer!

Pe cât este de frumoasă viața de student, pe atât este de plină de întrebări. Aici intervine programul Mindcraft Academy, care te ajută să faci puțină lumină în perspectivele tale.

De ce?

Pe scurt, să înveți ce îți place și apoi să faci ce-ți place. Să îți descoperi pasiunea, skill-urile, valorile și să le dezvolți în direcția pe care tu o vezi potrivită.

Cum?

Te punem față în față cu specialiști prin webinarii și ateliere, talk-uri într-un dialog deschis despre job-uri, cum mai muncim azi, cum vom munci peste 5 ani și ce contează cel mai mult în muncă. GRWM pentru orice vrei să întrebi!

Ți se potrivește?

În anul universitar 2023-2024 programul are loc în Cluj-Napoca, Constanța și Iași, așa că trebuie să fii student prin aceste orașe. În al doilea rând, trebuie să îți dorești să înveți lucruri despre tine, să fii curios și puțin nedumerit.

Aici intervin atelierele de învățare cu exemple practice, unde vei învăța despre:

  • lumea digitală față în față cu joburile de azi
  • profesiile actuale și viitoare
  • gestionarea banilor - buget personal și investiții
  • antreprenoriat și cum să pui bazele unei afaceri

În plus, vei beneficia de coaching și mentorat din partea profesioniștilor din echipa BRD.

Traseul Mindcraft Academy

Vrei să vorbim?

Faci facultatea la Cluj-Napoca, Iași sau Constanța și vrei să intri în Mindcraft Academy? Completează formularul de înscriere!

Dacă ai întrebări despre program, beneficii și obiective, suntem la un mail/telefon distanță.

Înscrie-te!

Cum vor fi Întâlnirile Mindcraft Academy?

Venim la tine în facultate și încercăm să discutăm despre toate posibilitățile pe care le ai ca student, deși îți pui multe întrebări și poate ai multe necunoscute... dar niciun răspuns nu-i greșit, remember?

Avem la pachet și o activitate care să te inspire și să îți dai singur un mic spoiler despre viitorul tău. O să te întrebăm, așadar, "Tu știi care e superputerea ta?"

Apoi vor urma webinarii, ateliere în fiecare oraș unde vom discuta despre cum să te pregătești pentru job, cum să fii pe placul angajatorilor & so on.

Ai auzit de coaching și mentorat, dar nu știi cum te pot ajuta? Oamenii cu experiență din BRD te așteaptă în întâlniri one-to-one pentru a discuta despre planurile tale profesionale, cum se vede de la tine viitorul și ce aștepți de la un angajator.

Înscrie-te în Mindcraft Academy!

Parteneri Instituționali

Parteneri Asociații Studențești

Parteneri Media