Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

Digi Communications Declarație Privind Prețul

11 May 2017

DIGI COMMUNICATIONS, ACȚIONARUL MAJORITAR AL RCS&RDS S.A., LANSEAZĂ OFERTA PUBLICĂ ÎN VEDEREA LISTĂRII LA BURSA DE VALORI BUCUREȘTI

DIGI Communications este unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicații din România și Ungaria, în ceea ce privește numărul unităților generatoare de venituri.

DETALIILE PRINCIPALE ALE OFERTEI PENTRU INVESTITORII DE RETAIL

CUM PUTEȚI SUBCRIE

Investitorii de retail pot subscrie acțiuni oferite în cadrul ofertei la sediile BRD – Groupe Societe Generale S.A., precum și cele ale intermediarilor locali ai ofertei menționați în prospect (consultați prospectul) și la sediile autorizate ale participanților eligibili. Lista participanților eligibili este publicată pe website-ul Bursei de Valori București www.bvb.ro.

CITIȚI PROSPECTUL ÎNAINTE DE A SUBSCRIE!

Prospectul de emisiune a fost publicat in data de 26 aprilie 2017 si poate fi accesat în format electronic pe website-ul Emitentului www.digi-communications.ro, al Bursei de Valori București www.bvb.ro și pe website-urile intermediarilor locali ai ofertei, inclusiv pe website-ul BRD – Groupe Societe Generale S.A. la adresa www.brd.ro.

Prospectul de ofertă publică inițială a fost aprobat de Autoritatea pentru Piețe Financiare din Regatul Țărilor de Jos (Stichting Autoriteit Financiële Markten), decizia de aprobare fiind notificată Autorității de Supraveghere Financiară din România și Autoritații europeane pentru valori mobiliare și piețe (ESMA), în conformitate cu prevederile legislatiei aplicabile la nivelul Uniunii Europene.

O investiție în valori mobiliare implică și anumite riscuri inerente existente pentru deținerile și tranzacțiile cu valori mobiliare, incluzând, fără a se limita la: modificări legislative, inclusiv modificări ale regimului fiscal aplicabil sau riscuri legate de fluctuația preturilor în piața relevantă, lipsa de predictibilitate în distribuirea dividendelor, profitabilitate și profituri, fluctuația ratelor de schimb, a ratelor de dobândă și a randamentului. Investitorii trebuie să aibă în vedere aceste riscuri, împreună cu informațiile cuprinse în prospect, înainte de a decide să subscrie valori mobiliare în cadrul ofertei. BRD - Groupe Societe Generale S.A., cu sediul în București, sector 1, Turn BRD, B-dul Ion Mihalache nr. 1-7, cod 011171, România, tel:+ 4021.301.61.00, fax: + 4021 301.66.36, http://www.brd.ro, capital social 696.901.518 lei; CUI 361579, R.C. J40/608/19.02.1991, R.B. PJR-40-007/18.02.1999, R.ASF. PJRO1INCR/400008, Atestat CNVM nr. 255/06.08.2008.

 

Pentru a accesa Prospectul de Ofertă și Declarația Privind Prețul Ofertei, apăsați aici.

 

Articole asemănătoare

BRD LANSEAZĂ CANALUL DE VÂNZARE ONLINE PENTRU CREDITELE APIA DESTINATE MICILOR FERMIERI

Continuând politica de susținere a sectorului agricol si parteneriatul său cu APIA, BRD pune la disp...

află detalii

REZULTATELE GRUPULUI BRD PENTRU PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024

REZULTATELE GRUPULUI BRD PEntru PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024: PERFORMANȚĂ DINAMICĂ PE TOATE LI...

află detalii