Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

Evenimente importante

27 Jan 2017

BRD - Groupe Societe Generale S.A informează investitorii şi analiştii că va organiza o prezentare a rezultatelor financiare preliminare aferente anului 2016 şi Trimestrului 4 2016 în data de 10 februarie 2017,  începând cu ora 14:00 (ora locala) | 12:00 (GMT). Prezentarea va dura aproximativ 60 de minute, fiind urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Prezentarea va fi susținută în limba engleză și va fi transmisă prin intermediul unui webcast audio, care va putea fi accesat de pe pagina web a BRD, www.brd.ro, secțiunea Investitori și Acționari | Comunicare Financiară | Rezultate Financiare. Participarea la eveniment se va putea realiza și prin intermediul unei teleconferințe.

Analiștii și investitorii interesați să participe sunt rugați să confirme participarea prin email la adresele investor@brd.ro și iulia.petrovici@brd.ro până la data de 6 februarie. Materialele suport vor fi disponibile pentru descărcare înainte de eveniment pe pagina web a companiei.

Articole asemănătoare

PESTE 500 DE APLICAŢII PRIMITE DE FUNDAŢIA9 ŞI BRD GROUPE SOCIETE GENERALE ÎN PROGRAMUL ARTISTS ROOMS, DEDICAT ARTIȘTILOR INDEPENDENȚI

Ca parte a efortului împotriva efectelor negative generate de pandemia COVID-19, BRD Groupe Société ...

află detalii

BRD DONEAZĂ 2 MILIOANE DE LEI PENTRU A SUSȚINE SECTORUL MEDICAL ȘI ECOSISTEMUL CULTURAL INDEPENDENT

Ca parte a efortului comun împotriva efectelor negative generate de pandemia COVID-19, BRD – Groupe ...

află detalii

Evenimente importante

În conformitate cu art.113 lit....

află detalii