Formular de căutare

Informare Pachet de tip Premier

Avem vești bune pentru dumneavoastră!

Pentru a vă bucura în continuare de experiențele dorite și de serviciile bancare special concepute pentru stilul dumneavoastră de viață, am adus noi beneficii în pachetul de cont curent. Astfel dorim să vă anunțăm că, în baza pachetului de tip Premier pe care îl detineți, aveți posibilitatea să accesați produse și servicii în condiții mai avantajoase față de oferta standard, precum:

Zero comision anual de administrare în cazul achiziționării cardului de credit GOLD**, pe durata deținerii pachetului de tip Premier. Detalii pe brd.ro/cardcredit.

Reducerea cu 50% a valorii comisionului de analiza dosar de credit**, în cazul în care, pe durata deținerii pachetului de tip Premier, contractați un credit de la BRD, cu excepția creditului Noua Casă.

Serviciul de SMS banking MyBRD SMS gratuit, cu alerte SMS nelimitate și gratuite, dacă optați pentru acest serviciu. În funcție de modul în care alegeți să îl personalizați, serviciul vă oferă informaţii despre conturile bancare direct de pe telefonul mobil, având următoarele caracteristici:
o Control asupra operațiunilor ce au loc în conturile dvs.
o Securitate și confidențialitate prin utilizarea unei parole PIN, aleasă de către dvs.
o Flexibilitate – serviciul este disponibil atât în România, cât și în străinătate, în reţelele operatorilor cu care există acorduri de roaming.

Prin serviciul de SMS banking MyBRD SMS puteți beneficia de alerte gratuite pentru toate tranzacțiile efectuate în cont, în funcție de nevoile dvs. (interogare curs valutar, interogare sold, notificări periodice sold, miniextras de sold – creditari și debitari, iar lista poate continua în funcție de tipul de personalizare pentru care optați).

De asemenea, în calitate de deținător al pachetului de produse și servicii de tip Premier, începand cu data prezentei notificări, beneficiați gratuit pe toata durata deținerii pachetului, de Asigurarea de spitalizare Avantaj creată împreună cu BRD Asigurări de viață, în calitate de Asigurator. Produsul de asigurare individuală de sănătate are ca scop rambursarea integrală sau parțială a costurilor de sănătate cuvenite asiguratului în caz de accident. Se asigură:

o Spitalizare în urma unui accident - asiguratul primește indemnizații fixe de asigurare pentru spitalizare, în cadrul spitalelor publice și/ sau private;
o Intervenție chirurgicală în urma unui accident - asiguratul primește indemnizații de asigurare pentru intervenție chirurgicală, efectuată în cadrul spitalelor publice și/ sau private.

 

Pentru mai multe detalii cu privire la noua asigurare de spitalizare oferită de BRD Asigurări de Viata, vă rugăm să consultați următoarele documente:

Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor personale, informarea persoanei vizate descarcă
Nota de informare administrativă și Certificat de asigurare Avantaj 2 descarcă
Condiții Generale ale Asigurării Avantaj 2 descarcă
Document de informare privind produsul de asigurare (PID) descarcă

 

În măsura în care considerați necesar, vă putem pune la dispoziție, la cerere și în mod gratuit, copii ale documentelor mai sus menționate pe suport hârtie. Pentru orice detalii sau informații legate de produsele și serviciile oferite, Managerul de Clientela Premier rămâne la dispoziția dumneavoastră.

 

Vă mulțumim că ne sunteți client!
Echipa BRD

 

*Exemplu reprezentativ pentru o linie de credit în valoare de 20.000 lei ataşată cardului de credit Gold pe 4 ani, dacă dețineți un pachet de produse și servicii de tip Premier: dobândă fixa 26%, DAE: 29,34% comision administrare card: 0 lei/an, valoarea totală plătibilă: 40,814.17 lei, suma minimă de plată lunară este de 3,5% din soldul utilizat, minim 20 de lei. Dacă nu dețineți un pachet de produse și servicii de tip Premier, valoarea comisionului de administrare este de 150 de lei/ an.

**Exemplu reprezentativ valabil la data 26.04.2021, calculat pentru creditul HABITAT, în valoare de 220.000 Lei, acordat pe 30 de ani și rambursat în 360 de rate lunare egale, cu încasarea venitului în cont BRD și achiziționarea pachetului de tip Premier: dobândă fixă de 5,60%, DAE 6,33%, valoarea primei sume lunare de plata 1.361,98 lei, ulterior descrește ca urmare a diminuării primei de asigurare, valoarea totală plătibilă: 477.624,39 lei (poate descrește ca urmare a rambursărilor în avans), care include comision analiză dosar 325 lei, comision administrare lunară cont curent asociat creditului zero lei (cost valabil pe perioada deținerii pachetului de produse și servicii), asigurare de viață 0,045% pe lună, percepută la soldul creditului (dacă optați pentru asigurarea distribuită de BRD, în calitate de agent afiliat al Asiguratorului BRD Asigurări de Viață). Costul cu evaluarea imobilului adus în garanție este zero lei dacă evaluatorul este desemnat de către bancă. Asigurarea de imobil (obligatorie) depinde de valoarea acestuia. Creditul este garantat cu ipotecă imobiliară. În cazul în care venitul nu se încasează în cont BRD, dobânda devine 5,89%, iar dacă renuntați la pachetul de tip Premier, comisionul de administrare lunara cont curent devine 5 lei.
Înainte de a lua decizia de a va împrumuta, analizați caracteristicile și implicațiile creditului. Asigurati-va că ati înțeles riscurile asociate contractelor de credit, în principal cu privire la fluctuația veniturilor dvs, sau la riscul valutar, în cazul în care veniturile obținute sunt în altă valută decât cea a creditului. Consecințele nerambursării pot fi raportarea la Biroul de Credit și la Centrala Riscurilor Bancare, precum și declanșarea procedurilor de recuperare.