Formular de căutare

Schimbăm modul în care facem banking!

Vrem ca toți clienții noștri să se bucure de cea mai nouă tehnologie când vine vorba de serviciile de internet și mobile banking. 

Astfel că facem schimbări în serviciile noastre actuale: MyBRD Net și MyBRD Mobile urmează să fie închise* anul acesta, însă fii fără griji, te vom anunța cu minimum 2 luni înainte de această acțiune. În notificarea primită de la noi (SMS, e-mail sau scrisoare) regăsești data închiderii serviciilor de internet și mobile banking MyBRD.

Pentru că noi credem în schimbare și evoluție, am pregătit o nouă aplicație de online banking: YOU empowered by BRD. Am creat YOU plecând de la nevoile tale în materie de online banking. O poți descărca acum, o instalezi ușor în orice agenție BRD și faci banking când și cum vrei tu!

Avem dezvoltate versiuni pentru magazinele de aplicații Apple, Android și Huawei AppGallery. 

Mai rapidă, mai simplă și mai flexibilă, aplicației YOU BRD i se vor adăuga în ritm alert noi funcționalități.

 

 

*În conformitate cu Legea 209/2019 privind serviciile de plată și pentru modificarea unor acte normative, modificarea de mai sus legată de încetarea prestării serviciilor de mobile banking MyBRD Mobile și internet banking MyBRD Net va fi considerată acceptată de către tine cu excepția cazului în care, înainte de data la care te-am anunțat că închidem serviciile,  te vei opune printr-o cerere depusă în orice unitate BRD. În acest caz, ai dreptul să denunți unilateral întreaga relație contractuală cu BRD - Groupe Societe Generale, fără costuri, cu efect de la data la care s-ar fi aplicat modificarea.