Formular de căutare

Întrebari frecvente priceless.com/BRD

Priceless.com este o platformă disponibilă exclusiv deținătorilor de carduri BRD Mastercard din gama premium și oferă acces la experiențe de neuitat și la reduceri zilnice în orașele în care locuiești și călătorești.

Deținătorii de carduri Mastercard Gold, Platinum sau Noir emise de BRD pot să își creeze cont pe platformă.

După procesul de logare/înregistrare, prin intermediul platformei îți poți revendica oricare dintre beneficiile locale sau globale afișate. Pentru o parte din beneficii poți beneficia de ele doar pentru că deții un card Mastercard din gama premium emis de BRD. Există însă o serie de experiențe ce vor trebui achitate, fie prin intermediul website-ului, fie direct la comerciant/partener.

În funcție de tipul articolului dorit, ultilizatorul trebuie sa dețină un card Mastercard Gold, Platinum sau Noir emis de BRD.

a. Introdu primele 6 cifre din numărul cardului (PAN-ul) tău Mastercard de la BRD pentru verificarea eligibilității participării în platformă
b. Introdu adresa de email și parola cu care vrei să te conectezi pe priceless.com
c. După introducerea corectă a informațiilor ți se va afișa un mesaj de success și vei primi un email de bun venit în platformă.
d. Pentru completarea detaliilor contului tău, accesează secțiunea “Contul meu Priceless” și înregistrează-ți cardul preferat.

Din pacate nu, deoarece beneficiile pe care această platforma le oferă sunt dedicate doar deținătorilor de carduri Mastercard. Însă poți oricând sa te adresezi băncii pentru a-ți emite un card BRD Mastercard din gama premium astfel încât să te poți bucura de beneficii.

Pentru ca Mastercard sa poată verifica eligibilitatea cardului tău sunt necesare detaliile cardului. După ce ai făcut acest lucru, se va iniția o plată cu valoare 0 pentru a confirma eligibiliatea cardului.

Depinde de articolul selectat. Citește detaliile experienței și Termenii și Condițiile pentru acea experiență, detalii pe care le regăsești în platformă.

După ce ai revendicat o experiență vei primi un e-mail cu instrucțiuni. Respectă instrucțiunile primite și te vei putea bucura de experiența revendicată.

Din păcate acest lucru nu este posibil, dacă o experiență revendicată nu este rezervată sau nu se petrece în intervalul de timp ales, posesorul de card care a revendicat-o pierde dreptul la aceasta. Experiența poate redeveni disponibilă pe Priceless.com, dar același posesor de card nu o mai poate revendica din nou.

Din păcate acest lucru nu este posibil, data/ora nu mai pot fi modificate de persoana care a revendicat experiența.