Formular de căutare

Creditul La Casa Mea

Prima locuință înseamnă să vezi în sfârşit răsăritul pe geamul casei tale!

Sau să-ţi încapă toată gaşca pe terasă. Ai în sfârşit locul perfect care îţi reflectă personalitatea. Cu creditul de la BRD îţi pui uşor în practică planurile de casă nouă.

1. Care este suma de care ai nevoie? LEI

2. Pe ce perioadă dorești să achiți suma?

Prima rată

0 LEI

Total de plată

0 LEI

DAE

0 %

Dobandă

0

Mai multe detalii credit

Vezi scadențar

Modalități de plată

Perioada de graţie

CU CREDITUL LA CASA MEA, AI PARTE DE O MULȚIME DE BENEFICII

Dobândă fixă în primii 5 ani

și ulterior variabilă – 5.5% dobanda fixă, respectiv IRCC + 2.95%, dar poți opta și pentru dobandă variabilă pe întreaga perioadă de creditare (IRCC + 2.85%)

Solicitare sumă suplimentară

de max. 20%, din valoarea creditului, pentru acoperirea unor cheltuieli legate de investiția imobiliară (ex: cheltuieli notariale, cu evaluarea, modernizarea locuinței achiziționate din credit).

Siguranță

că poți recupera, la nevoie, avansul plătit vânzătorului, prin contul de garanție escrow (serviciu opțional și gratuit)

Evaluare gratuită

a imobilului atunci când evaluarea este efectuată de către un evaluator agreat de Bancă

Aprobare rapidă

Beneficiezi de pre-aprobare financiară valabilă 90 zile, ca să ai timp să îți găsesti locuința potrivită

Avans de 15%

Avansul necesar este de 15%

ÎȚI SPUNEM NOI TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII

Creditul La Casa Mea este un credit de achiziție sau construcție a unui imobil.

  • Valută: RON
  • Perioada de creditare: maxim 360 luni
  • Tip dobândă – poți opta între dobânda variabilă pe toată perioada sau dobândă fixă în primii 5 ani, urmată de dobândă variabilă
  • Avans de 15%
  • Suma maximă este de 100.000 EUR, echivalent în lei
  • Poți opta pentru o perioadă de grație parțială, timp în care nu se achită capital, de până la 12 luni în cazul creditelor de construcții
  • Aduci în garanție imobilul pe care dorești să îl achiziționezi sau să îl construiești.
Se acceptă o gamă largă de venituri: salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, chirii, până la venituri din activități independente. Poți obține o sumă mai mare dacă aduci și veniturile a maximum 3 co-împrumutați.
Fără adeverință de venit, daca esti salariat și ai veniturile înregistrate la ANAF. În cazul în care informațiile recuperate de la ANAF sunt incomplete/nu sunt înregistrate, îți vom solicita documente justificative de venit. Model adeverință venit.
Ești în siguranță pe întreaga perioadă de creditare prin încheierea unei asigurări de viață care îți oferă ție și familiei tale protecție în cazul unor evenimente neprevăzute (șomaj, incapacitate de muncă, invaliditate totală sau deces). Polița este obligatorie si se încheie în momentul semnării contractului de credit, pentru întreaga perioadă de creditare.
In plus, este necesar sa închei și o asigurare pentru imobilul/imobilele adus/e în garanție (PAD + asigurare facultativă)

Comisioane şi dobânzi

Exemplu reprezentativ la data de 01.01.2020 pentru finanțarea primei locuințe printr-un credit de 190.000 lei, pe 30 de ani, cu încasarea venitului în cont BRD: dobândă fixa de 5,5% în primii 5 ani și ulterior variabilă IRCC + 2,95%, DAE 6,16%, valoarea primei rate lunare 1.164,30 lei, ulterior descrește, valoarea totală plătibilă: 403.967,48 lei, care include comision analiză dosar 650 lei, comision administrare lunară credit 0 lei, comision gestiune lunară cont curent asociat creditului 4,2 lei, asigurare de viață 0,045% pe lună, percepută la soldul creditului. Evaluarea este gratuită daca este efectuată de către un evaluator agreat de Bancă. Asigurarea de imobil (obligatorie) depinde de valoarea acestuia. *IRCC valabil în perioada 01.01.2020 – 31.03.2020 - 2,36% Produsul este valabil doar dacă îți încasezi venitul în cont BRD și nu deții în proprietate exclusivă sau împreună cu partenerul nicio locuință, indiferent de momentul în care a fost dobândită. Dacă, pe durata creditului, renunți la încasarea venitului în cont BRD, atunci dobânda devine 6,05% dobândă fixă în primii 5 ani de la acordarea creditului și IRCC+3,77% ulterior. Creditul este garantat cu ipotecă imobiliară.

Înainte de a lua decizia de a te împrumuta, analizează caracteristicile și implicațiile creditului. Asigură-te că ai înțeles riscurile asociate contractelor de credit, în principal cu privire la fluctuația veniturilor tale sau variația indicilor de referință, în cazul creditelor cu dobânda variabilă.

IA-ȚI CASĂ ÎN 4
PAȘI SIMPLI

01

Preaprobarea
creditului

Atunci când nu ai găsit imobilul pe care ți-l dorești, poți obține pre-aprobarea creditului, valabilă 90 de zile în baza documentelor tale de venit.

02

Găsești locuința
perfectă

Pentru plata avansului poți folosi contul de garanții pentru avansul precontractului (cont Escrow). Așa ai siguranța că îți poți recupera avansul fără probleme, dacă este nevoie.

03

Aprobarea
finală

După găsirea imobilului, aduci documentele de proprietate la Bancă pentru evaluarea imobilului și obținerea avizului juridic.Dacă totul este în regulă, primești aprobarea finală a creditului.

04

Semnare
contracte

În ziua stabilită de tine vei semna contractul de vânzare - cumpărare, contractul de credit și contractul de ipotecă.

ACASĂ. LOCUL ÎN CARE POȚI FI CINE VREI TU,  ÎN ORICE MOMENT.

ACASĂ. LOCUL ÎN CARE POȚI FI CINE VREI TU, ÎN ORICE MOMENT.

GATA, TE-AI HOTĂRÂT?

Scrie-ne și te vom contact noi cu toate informațiile pentru a obține creditul!

Mesajul dumneavoastră a fost trimis.

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!


Exemplu reprezentativ la data de 01.01.2020 pentru finanțarea primei locuințe printr-un credit de 190.000 Lei, pe 30 de ani, cu încasarea venitului în cont BRD: dobândă fixa de 5,5% in primii 5 ani și ulterior variabilă IRCC + 2,95%, DAE 6,16%, valoarea primei rate lunare 1.164,30 lei, ulterior descrește, valoarea totală plătibilă: 403.967,48 lei, care include comision analiză dosar 650 lei, comision administrare lunară credit 0 lei, comision gestiune lunară cont curent asociat creditului 4,2 lei, asigurare de viață 0,045% pe lună, percepută la soldul creditului. Evaluarea este gratuită daca este efectuată de către un evaluator agreat de Bancă. Asigurarea de imobil (obligatorie) depinde de valoarea acestuia. *IRCC valabil in perioada 01.01.2020 – 31.03.2020 - 2,36% Produsul este valabil doar dacă îți încasezi venitul în cont BRD și nu deții în proprietate exclusivă sau împreună cu partenerul nicio locuință, indiferent de momentul în care a fost dobândită. Dacă, pe durata creditului, renunți la încasarea venitului în cont BRD, atunci dobânda devine 6,05% dobândă fixă în primii 5 ani de la acordarea creditului și IRCC+3,77% ulterior. Creditul este garantat cu ipotecă imobiliară.

Înainte de a lua decizia de a te împrumuta, analizează caracteristicile și implica­țiile creditului. Asigură-te că ai în­țeles riscurile asociate contractelor de credit, în principal cu privire la fluctua­ția veniturilor tale sau variația indicilor de referință, în cazul creditelor cu dobânda variabilă.

Comisioane şi dobânzi

Back2Top