Formular de căutare

1. Care este suma de care ai nevoie? LEI

2. Pe ce perioadă dorești să achiți suma?

3. Alege tipul de dobândă care ți se potrivește:

Prima rată

0 LEI

Total de plată

0 LEI

DAE

0 %

Dobandă

0

Mai multe detalii credit

Vezi scadențar

Modalități de plată

Perioada de graţie

La prima ta casa, ai noroc de o dobândă care face toată diferența.

Dobânzi mai mici când iți aduci salariul la BRD.

Dobândă variabilă 3,67% (IRCC + 2,5%)
pe toată perioada creditului

Dobândă fixă 3,99% în primii 8 ani
apoi dobândă variabilă IRCC + 2,2% pentru restul perioadei

Dobândă fixă 4,6% în primii 15 ani
apoi dobândă variabilă IRCC + 2,2% pentru restul perioadei

APLICĂ ACUM ONLINE

Creditul La casa mea, pe scurt

Până la 120.000 euro

echivalentul în lei

Pe maxim 30 ani

ca să plătești ratele confortabil

Avans minim 15%

pentru a-ți dovedi bonitatea

Fără adeverință de venit

dacă ești salariat și ai veniturile înregistrate la ANAF

Pre-aprobare valabilă 90 de zile

ca să ai timp suficient să îți găsești locuința perfectă

Evaluarea gratuită a imobilului

dacă este efectuată de către un evaluator desemnat de BRD

Recuperezi avansul plătit vânzătorului

prin contul Escrow - serviciu opțional, gratuit

Ia-ți creditul în 4 pași simpli

consultă aici
Ghidul Creditelor Imobiliare

ÎȚI SPUNEM NOI TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII

Încă nu ești convins ce tip de credit se potrivește nevoilor tale?

 

Oricare ar fi planurile tale, noi dorim să le susținem

Răspunde rapid la 5 întrebări și află ce produs de creditare este potrivit pentru planurile tale de viitor.

 

AFLĂ MAI MULTE

Creditul La Casa Mea este un credit de achiziție sau construcție a unui imobil.

  • Creditul La Casa Mea este un credit destinat achiziției/constructiei primei locuințe. Dacă ai deja o locuință în proprietate, produsul potrivit pentru tine este Habitat
  • Valută: RON
  • Perioada de creditare: maxim 360 luni
  • Tip dobândă – poți opta între dobânda variabilă pe toată perioada sau dobândă fixă în primii 8 sau 15 ani, urmată de dobândă variabilă
  • Avans de 15%
  • Suma maximă este de 120.000 EUR, echivalent în lei
  • Poți opta pentru o perioadă de grație parțială, timp în care nu se achită capital, de până la 12 luni în cazul creditelor de construcții
  • Aduci în garanție imobilul pe care dorești să îl achiziționezi sau să îl construiești.

Visezi la o locuință nouă? Află cum te poți muta cât mai repede ACASĂ cu Ghidul Creditelor Imobiliare.

Se acceptă o gamă largă de venituri: salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, chirii, până la venituri din activități independente. Poți obține o sumă mai mare dacă aduci și veniturile a maximum 3 co-împrumutați.
Fără adeverință de venit, daca esti salariat și ai veniturile înregistrate la ANAF. În cazul în care informațiile recuperate de la ANAF sunt incomplete/nu sunt înregistrate, îți vom solicita documente justificative de venit. Model adeverință venit.

Ești în siguranță pe întreaga perioadă de creditare prin încheierea unei asigurări de viață care îți oferă ție și familiei tale protecție în cazul unor evenimente neprevăzute (șomaj, incapacitate de muncă, invaliditate totală sau deces). Polița este obligatorie si se încheie în momentul semnării contractului de credit, pentru întreaga perioadă de creditare.

În plus, este necesar să închei și o asigurare pentru imobilul/imobilele adus/e în garanție. Aceasta poate fi încheiată în colaborare cu BRD Asigurari Generale sau cu un alt asigurator, în funcție de opțiunea ta.
BRD Asigurari Generale oferă clienților săi mai multe tipuri de asiguări de locuință :
- Asigurare obligatorie a locuinței -PAD
- Asigurare de locuință facultativă extinsă (incendiu și alte calamități)

Suplimentar, clienții care încheie asigurarea facultativă de locuință pot contracta 2 noi tipuri de asigurări:
- Asigurarea suplimentară de Bunuri din interiorul locuinței
- Asigurarea suplimentară de Răspundere civilă față de terți

Document PID Asigurarea de locuinta Bunuri descarcă
Document PID Asigurarea de locuinta Raspundere civila descarcă
Document PID Asigurarea de locuinta descarcă

Exemplu reprezentativ valabil la data 01.01.2022, calculat pentru finanțarea primei locuințe printr-un credit La Casa Mea, în valoare de 220.000 Lei, acordat pe 30 de ani și rambursat în 360 de rate lunare egale, cu încasarea venitului în cont BRD: dobândă fixă de 3,99% în primii 8 ani și ulterior variabilă 2,20% + IRCC*, DAE 4,35%, valoarea primei sume lunare de plata 1.148,05 lei, ulterior descrește ca urmare a diminuării primei de asigurare, valoarea totală plătibilă: 383.486,78 lei (poate descrește ca urmare a rambursărilor în avans), care include comision analiză dosar 650 lei, comision administrare lunară cont curent asociat creditului zero lei (cost valabil pe perioada deținerii unui pachet de produse și servicii) asigurare de viață 0,045% pe lună, percepută la soldul creditului (dacă optezi pentru asigurarea distribuită de BRD, în calitate de agent afiliat al Asiguratorului BRD Asigurări de Viață). Costul cu evaluarea imobilului adus în garanție este zero lei dacă evaluatorul este desemnat de către bancă. Asigurarea de imobil (obligatorie) depinde de valoarea acestuia. Creditul este garantat cu ipotecă imobiliară. Produsul este valabil doar dacă îți încasezi venitul în cont BRD și nu deții în proprietate exclusivă sau împreună cu partenerul nicio locuință, indiferent de momentul în care a fost dobândită. În cazul în care venitul nu se încasează în cont BRD, dobânda devine 4,53% dobândă fixă în primii 8 ani de la acordarea creditului și 2,78% + IRCC ulterior, iar daca renunti la pachetul de produse si servicii, comisionul de administrare lunara cont curent devine 5 lei.

* Dobânda anuală este compusă din marja + IRCC. IRCC valabil în perioada 01.01.2022 – 31.03.2022 este 1,17%.

Înainte de a lua decizia de a te împrumuta, analizează caracteristicile și implicațiile creditului. Asigură-te că ai înțeles riscurile asociate contractelor de credit, în principal cu privire la fluctuația veniturilor tale, la variația indicilor de referință, în cazul creditelor cu dobândă variabilă sau la riscul valutar, în cazul în care venitruile obținute sunt în altă valută decât cea a creditului. Consecințele nerambursării pot fi raportarea la Biroul de Credit și la Centrala Riscurilor Bancare, precum și declanșarea procedurilor de recuperare.

Comisioane şi dobânzi

CUM OBȚII CREDITUL
LA CASA MEA

01

Completezi formularul online

Noi te vom contacta și îți vom oferi toate informațiile pentru obținerea creditului.

02

Completezi documentele necesare

Fără adeverință de venit, dacă ești salariat și ai veniturile înregistrate la ANAF. Dacă informațiile de la ANAF sunt incomplete/nu sunt înregistrate, îți vom solicita documente justificative de venit. Model adeverință venit.

03

Îți pre-aprobam creditul

Dacă nu ai găsit încă locuința mult dorită, poți obține pre-aprobarea creditului, valabilă 90 de zile în baza documentelor tale de venit.

04

Îți găsești locuința și plătești avansul

Pentru plata avansului poți folosi contul de garanții pentru avansul precontractului (cont Escrow). Așa ai siguranța că îți poți recupera avansul fără probleme, dacă va fi nevoie.

05

Primești aprobarea finală

După găsirea locuinței, aduci documentele de proprietate la BRD pentru evaluarea imobilului și obținerea avizului juridic. Dacă totul este în regulă, primești aprobarea finală a creditului.

06

Semnăm contractele

În ziua stabilită de tine, vom semna contractul de vânzare-cumpărare, contractul de credit și contractul de ipotecă.

SIMTE-TE ACASĂ
CU DOBÂNDA AVANTAJOASĂ DE LA BRD

GATA, TE-AI HOTĂRÂT?

Scrie-ne și te vom contacta noi cu toate informațiile pentru a accesa creditul!

Mulțumim, am primit cererea ta!

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!


Exemplu reprezentativ valabil la data 01.01.2022, calculat pentru finanțarea primei locuințe printr-un credit La Casa Mea, în valoare de 220.000 Lei, acordat pe 30 de ani și rambursat în 360 de rate lunare egale, cu încasarea venitului în cont BRD: dobândă fixă de 3,99% în primii 8 ani și ulterior variabilă 2,20% + IRCC*, DAE 4,35%, valoarea primei sume lunare de plata 1.148,05 lei, ulterior descrește ca urmare a diminuării primei de asigurare, valoarea totală plătibilă: 383.486,78 lei (poate descrește ca urmare a rambursărilor în avans), care include comision analiză dosar 650 lei, comision administrare lunară cont curent asociat creditului zero lei (cost valabil pe perioada deținerii unui pachet de produse și servicii) asigurare de viață 0,045% pe lună, percepută la soldul creditului (dacă optezi pentru asigurarea distribuită de BRD, în calitate de agent afiliat al Asiguratorului BRD Asigurări de Viață). Costul cu evaluarea imobilului adus în garanție este zero lei dacă evaluatorul este desemnat de către bancă. Asigurarea de imobil (obligatorie) depinde de valoarea acestuia. Creditul este garantat cu ipotecă imobiliară. Produsul este valabil doar dacă îți încasezi venitul în cont BRD și nu deții în proprietate exclusivă sau împreună cu partenerul nicio locuință, indiferent de momentul în care a fost dobândită. În cazul în care venitul nu se încasează în cont BRD, dobânda devine 4,53% dobândă fixă în primii 8 ani de la acordarea creditului și 2,78% + IRCC ulterior, iar daca renunti la pachetul de produse si servicii, comisionul de administrare lunara cont curent devine 5 lei.

* Dobânda anuală este compusă din marja + IRCC. IRCC valabil în perioada 01.01.2022 – 31.03.2022 este 1,17%.

Înainte de a lua decizia de a te împrumuta, analizează caracteristicile și implicațiile creditului. Asigură-te că ai înțeles riscurile asociate contractelor de credit, în principal cu privire la fluctuația veniturilor tale, la variația indicilor de referință, în cazul creditelor cu dobândă variabilă sau la riscul valutar, în cazul în care venitruile obținute sunt în altă valută decât cea a creditului. Consecințele nerambursării pot fi raportarea la Biroul de Credit și la Centrala Riscurilor Bancare, precum și declanșarea procedurilor de recuperare.

Comisioane şi dobânzi

Back2Top