Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

Ofertă aferentă majorării capitalului social al ZENTIVA S.A.

04 Jul 2019

BRD – GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. A FOST DESEMNATĂ SĂ INTERMEDIEZE OFERTA DE MAJORARE A CAPITALULUI SOCIAL AL ZENTIVA S.A.

Oferta de subscriere a acțiunilor noi, emise în cadrul majorării capitalului social, se adresează exclusiv acționarilor existenți în registrul acționarilor Zentiva S.A. ținut la Depozitarul Central S.A. la data de înregistrare, 16.05.2019.

Acționarii existenți, pot subscrie în cadrul perioadei de subscriere folosind următoarele mijloace:

Acționarii existenți care au un contract de intermediere financiară valid încheiat cu un participant autorizat de către Autoritatea de Supraveghere Financiară, vor subscrie exclusiv prin intermediul acestuia.

DETALIILE PRINCIPALE ALE OFERTEI PENTRU ACȚIONARII EXISTENȚI

CITIȚI PROSPECTUL ÎNAINTE DE A SUBSCRIE!

Prospectul este aprobat de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) prin decizia nr. 879 din 04.07.2019. Prospectul ș­i Decizia ASF de aprobare sunt publicate pe site-ul www.brd.ro, www.bvb.ro ș­i www.zentiva.ro începând cu data 04.07.2019.

Viza ASF de aprobare aplicată pe prospect nu are valoare de garanție ș­i nici nu reprezintă o altă formă de apreciere a ASF cu privire la oportunitatea, avantajele sau dezavantajele, profitul ori riscurile pe care le-ar putea prezenta tranzacțiile de încheiat prin acceptarea ofertei publice obiect al deciziei de aprobare. Decizia de aprobare certifică numai regularitatea prospectul în privința exigențelor legii ș­i ale normelor adoptate în aplicarea acesteia. Aceasta ofertă se adresează numai acționarilor Zentiva S.A., în conformitate cu reglementarile în vigoare.

Pentru a accesa Prospectul de Ofertă apasați aici.

 

Articole asemănătoare

BRD LANSEAZĂ CANALUL DE VÂNZARE ONLINE PENTRU CREDITELE APIA DESTINATE MICILOR FERMIERI

Continuând politica de susținere a sectorului agricol si parteneriatul său cu APIA, BRD pune la disp...

află detalii

REZULTATELE GRUPULUI BRD PENTRU PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024

REZULTATELE GRUPULUI BRD PEntru PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024: PERFORMANȚĂ DINAMICĂ PE TOATE LI...

află detalii