Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

Oferte de Black Friday la creditele de consum și ipotecare ale BRD

10 Nov 2023

De Black Friday, BRD lansează o ofertă la produse cu perspectivă de viitor. Astfel, în acest week-end, de vineri, 10 noiembrie, până duminică, 12 noiembrie, banca desfășoară o campanie promoțională la creditele de nevoi personale și ipotecare verzi, precum și la creditele ipotecare Habitat standard în lei pe pagina brd.ro/black-friday.

Astfel, clienții care contractează:
- un credit de nevoi personale Expresso Verde primesc un voucher de 500 lei
- un credit ipotecar Habitat Verde primesc un voucher de 2.000 lei
- un credit ipotecar Habitat în lei primesc un voucher de 1.000 lei

Oferta este valabilă pentru cererile finalizate și creditele acordate în condițiile campaniei. Toate detaliile se regăsesc pe pagina dedicată, unde clienții pot rezerva una dintre ofertele limitate.

Creditul Expresso Verde susține clienții în achiziția atât a unor autoturisme electrice sau hibrid de tip plug-in, care generează emisii de carbon sub 50gCO2/km, cât și a unor echipamente care reduc amprenta de carbon sau îmbunătățesc eficiența energetică a unei clădiri, cum ar fi: biciclete / trotinete / motorete / scutere electrice, panouri solare / fotovoltaice, pompe de caldură, inclusiv instalații auxiliare, convectoare, unități de stocare a energiei termice și electrice produsă din surse regenerabile, ferestre tip termopan, centrale termice, inclusiv instalații auxiliare și boilere, echipamente de aer condiționat etc.

La rândul său, creditul Habitat Verde finanțează cumpărarea de locuințe verzi, certificate de RoGBC (Romanian Green Buildings Council) și care sunt încadrate în clasa de eficiență energetică A, conform Certificatului de performanță energetică a clădirii.

Locuința verde este o locuință sustenabilă, care respectă ultimele cerințe în proiectare, construcție și operare pentru a minimiza impactul pe care locuința îl are asupra mediului și, implicit, asupra locuitorilor săi. Cele mai importante aspecte ale unei locuințe verzi sunt:
- Este eficientă energetic și folosește cât mai multă energie verde (din surse regenerabile), generând un impact pozitiv nu numai asupra mediului, ci și asupra locuitorilor săi, prin costuri mai mici cu utilitățile
- Este construită din materiale sustenabile, durabile, de o calitate superioară, care vor micșora costurile pentru reparaţii, ajută la producerea unei cantităţi mai mici de deșeuri și la reducerea impactului asupra mediului de-a lungul timpului
- Calitatea aerului din interior este îmbunătățită prin soluții de ventilație și prin utilizarea vopselelor, lacurilor și adezivilor fără compuși toxici.

Durata maximă a împrumutului este de 30 de ani, iar clienții pot opta pentru o structură de dobânda fixă sau variabilă pentru întreaga perioadă de creditare, sau pentru o dobândă fixă în primii 3 ani, urmată de dobândă variabilă. Valoarea dobanzii depinde de dimensiunea avansului (mai mare sau egal cu 25% sau mai mic de 25%) si de tipul dobanzii (fixa, variabila sau fixa o perioada si ulterior variabila). Astfel, de exemplu, daca un client detine un avans minim de 25% si este interesat de un credit cu dobanda fixa, poate alege intre oferta cu dobânda fixă 3 ani, unde dobanda este 5,79%, fixă în primii 3 ani, urmată de IRCC + 2,25% marjă fixă sau oferta cu dobanda fixa pe toata perioada de creditare, unde dobanda este de 7,65%.

Exemplu reprezentativ valabil la data 01.10.2023, calculat pentru finanțarea unei locuințe printr-un credit Habitat Verde, în valoare de 264.000 Lei, acordat cu un avans de minimum 25%, pe 30 de ani și rambursat în 360 de rate lunare egale: dobândă fixă de 5,79%/an în primii 3 ani și ulterior variabilă 2,25% + IRCC*, DAE 8,26%, valoarea primei sume lunare de plata 1.634,47 lei, valoarea totală plătibilă: 708.309,56 lei (poate descrește ca urmare a rambursărilor în avans), care include comision de analiză dosar 650 lei, comision de administrare lunară cont curent asociat creditului 0 lei (cost valabil pe perioada deținerii unui pachet de produse și servicii), asigurare de viață obligatorie 0,033% pe lună percepută la soldul creditului (dacă clientul optează pentru asigurarea distribuită de BRD, în calitate de agent afiliat al Asiguratorului BRD Asigurări de Viață). Costul cu evaluarea imobilului adus în garanție este 0 lei dacă evaluatorul este desemnat de către bancă. Asigurarea de imobil (obligatorie) depinde de valoarea acestuia. Creditul este garantat cu ipotecă imobiliară. În cazul în care clientul renunță la pachetul de produse și servicii, comisionul de administrare lunară cont curent devine 6 lei. Detalii privind pachetele de produse și servicii se găsesc pe https://www.brd.ro/persoane-fizice/carduri-si-conturi/operatiuni-curente/pachete-cont-curent

*Dobânda anuală este compusă din marja + IRCC. IRCC valabil în perioada 01.10.2023 – 31.12.2023 este 5,96%.

Articole asemănătoare

REZULTATELE GRUPULUI BRD PENTRU PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024

REZULTATELE GRUPULUI BRD PEntru PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024: PERFORMANȚĂ DINAMICĂ PE TOATE LI...

află detalii

Modificări importante ale produselor și serviciilor oferite de BRD

Continuând strategia de simplificare a ofertei destinate persoanelor fizice și totodată de digitaliz...

află detalii