Actualizează-ți de acasă datele cu caracter personal în doar câteva minute.

Formular de căutare

Refinantare Expresso

Credite
Refinanțare Credite

Resetează, restartează și refinanțează-ți creditele!

Aplică online

Expresso - refinanțare pe 10 ani

Scapă de stresul administrării mai multor credite, de grija plății mai multor rate lunare. Adu toate creditele într-unul singur, mai avantajos și ușor de administrat.


Cu Expresso Restart ai posibilitatea de refinanțare a creditelor anterioare pe termen de maxim 10 ani.


Te bucuri de o rată fixă pe toată perioada creditului și un singur credit ca urmare a refinanțării creditelor aduse de la alte bănci. În plus, dacă încasezi veniturile într-un cont BRD, beneficiezi și de acordarea unui discount.

Caracteristici

DESTINAȚIE

refinanțarea creditelor acordate înainte de 8 iulie 2020 (fără acordarea de sume suplimentare)

DOBÂNDĂ FIXĂ

pe toată perioada de creditare, de la 7.9%

TERMEN MAXIM

10 ani

SUMA CREDITULUI

până la 130.000 lei, fără garanții

REDUCERE DE DOBÂNDĂ

dacă încasezi veniturile într-un cont BRD

Documente utile

Adeverinţă de venit descarcă
Comisioane și dobânzi descarcă

Contactează-ne pentru alte detalii

Mulțumim, am primit cererea ta!

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!


BRD

Exemplu reprezentativ valabil la 25.03.2021, calculat pentru un credit de nevoi personale EXPRESSO cu destinatie de refinantare pe termen mai mare de 5 ani, în valoare de 36.000 lei, acordat pe o perioadă de 10 ani și rambursat în 120 de rate lunare egale, cu încasarea venitului în cont BRD și contractarea unui pachet de produse și servicii: dobândă fixă de 7,9%, DAE 9,5%, valoarea primei sume lunare 467,28 lei, ulterior descrește ca urmare a diminuării primei de asigurare, valoarea totală plătibilă 54,598,3 lei, care include comision de analiză dosar 200 lei, comision administrare lunară cont curent asociat creditului zero lei (cost valabil pe perioada deținerii unui pachet de produse și servicii) și asigurarea de viaţă: 0,09% pe lună, percepută la soldul creditului (dacă optezi pentru asigurarea distribuită de BRD, în calitate de agent afiliat al Asiguratorului BRD Asigurări de Viață).

Înainte de a lua decizia de a te împrumuta, analizează caracteristicile și implicațiile creditului. Asigură-te că ai înțeles riscurile asociate contractelor de credit, în principal cu privire la fluctuația veniturilor tale.