Formular de căutare

Refinantare Expresso Restart | 10 ani

AFLI IMEDIAT CE RATE ȘI DOBÂNZI POȚI AVEA LA EXPRESSO RESTART 10 ANI

1. Care este suma de care ai nevoie? LEI

2. Pe ce perioadă dorești să achiți suma?

3. Vreau să încasez venitul la BRD

4. Modalități de rambursare

Prima rată

0 LEI

Total de plată

0 LEI

DAE

0 %

Dobândă

0

Vezi scadențar

REFINANȚEAZĂ ÎN 3 PAȘI SIMPLI

01

Completează
formularul

Lasă-ne datele tale în formularul de mai jos sau vino în cea mai apropiată agenție BRD pentru oferta de finanțare care ți se potrivește.

02

Semnează
documentele

Completează acordul de interogare ANAF, dacă obții venituri din salarii, altfel va fi nevoie și de documentele de venit.

03

Finalizează
contractul

După aprobarea împrumutului, încheiem contractul de credit și efectuăm ordinele de plată necesare în vederea închiderii creditelor refinantațe.

REFINANȚEAZĂ CREDITELE DE LA ALTE BĂNCI ȘI BUCURĂ-TE DE DE O MULȚIME DE BENEFICII

Dobândă fixă
de la 11,90%

dacă îți încasezi venitul în contul de la BRD

10 ani

perioada maximă de creditare

Până la 250.000 lei

suma creditului, fără garanții imobiliare

Reducere de dobândă

dacă încasezi veniturile într-un cont BRD

IATĂ TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII!

Cu Expresso Restart 10 ani ai posibilitatea de refinanțare pe termen de maxim 10 ani, a creditelor acordate anterior datei de 8 iulie 2020, cu exceptia creditelor Prima Mașină și Prima Casă (fără acordarea de sume suplimentare).

Te bucuri de un singur credit ca urmare a refinanțării creditelor aduse de la alte bănci, care va avea rata dobânzii fixă pe toată perioada creditului.

În plus, dacă încasezi veniturile într-un cont BRD, beneficiezi și de acordarea unui discount la rata dobânzii anuale.

Se acceptă o gamă largă de venituri pentru refinanțarea creditelor prin Expresso Restart 10 ani: salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, chirii, până la venituri din activități independente. Poți obține o sumă mai mare dacă aduci și veniturile a maximum 3 co-împrumutați.
Toate verificările legate de veniturile tale salariale sunt realizate acum integral automat, fără a mai fi nevoie de adeverință de venit din partea angajatorului. Această procedură simplificată ne permite să îți acordăm creditul mult mai rapid și cu un număr minim de documente.

Numai în cazul în care informațiile recuperate de la ANAF nu sunt complete, ne rezervăm dreptul de a solicita documente justificative de venit.
Ești în siguranță pe întreaga perioadă de creditare prin încheierea unei asigurări de viață care îți oferă ție și familiei tale protecție în cazul unor evenimente neprevăzute (somaj, incapacitate de muncă, invaliditate totală sau deces). Polița se încheie în momentul semnării contractului de credit, pentru întreaga perioadă de creditare.
  • Dobândă fixa pe toata perioada de creditare, de 11,90% dacă îți încasezi venitul în contul de la BRD
  • Reducere de dobândă dacă încasezi veniturile într-un cont BRD
  • Credit de până la 250.000 Lei, fără garanții imobiliare
  • Perioada maximă de creditare este cuprinsa intre 5 si 10 ani
Vei găsi informațiile necesare la Comisioane și dobânzi .
În cazul în care dorești să refinanțezi credite acordate ulterior datei de 8 iulie 2020 sau ai nevoie și de o sumă suplimentară de bani, îți punem la dispoziție creditul Expresso acordat pe maxim 5 ani

 

 

Află mai multe despre oferta completă de refinanțare de la BRD

GATA, TE-AI HOTĂRÂT?

Scrie-ne și te vom contacta noi cu toate informațiile pentru a obține creditul!

Mulțumim, am primit cererea ta!

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!


Exemplu reprezentativ valabil la 12.02.2024, calculat pentru un credit de nevoi personale EXPRESSO cu destinatie de refinantare pe termen mai mare de 5 ani, în valoare de 36.000 lei, acordat pe o perioadă de 10 ani și rambursat în 120 de rate lunare egale, cu încasarea venitului în cont BRD și contractarea unui pachet de produse și servicii: dobândă fixă de 11,90%, DAE 13,94%, valoarea primei sume lunare 546,82 lei, ulterior descrește ca urmare a diminuării primei de asigurare, valoarea totală plătibilă 64.265,08 lei, care include comision de analiză dosar 200 lei, comision administrare lunară cont curent asociat creditului zero lei (cost valabil pe perioada deținerii unui pachet de produse și servicii) și asigurarea de viaţă: 0,09% pe lună, percepută la soldul creditului (dacă optezi pentru asigurarea distribuită de BRD, în calitate de agent afiliat al Asiguratorului BRD Asigurări de Viață). În cazul în care renunți la pachetul de produse și servicii, comisionul de administrare lunară cont curent devine 6 lei. Detalii privind pachetele de produse și servicii găsești pe brd.ro/carduri și conturi/pachete de cont curent.

Înainte de a lua decizia de a te împrumuta, analizează caracteristicile și implicațiile creditului. Asigură-te că ai înțeles riscurile asociate contractelor de credit, în principal cu privire la fluctuația veniturilor tale.

Comisioane și dobânzi