Actualizează-ți de acasă datele cu caracter personal în doar câteva minute.

Formular de căutare

Depozitul la termen

DEPOZITE
Depozitul la termen

Economiseşte într-un mod înţelept!

Aplică online

Economii sigure garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor

Depozitul la termen este un produs de economisire în LEI şi valută, cu dobândă fixă, competitivă, ce poate fi constituit pe o perioadă cuprinsă între 1 lună şi 4 ani.

DOBÂNDA

garantată pe întreaga durată a contractului

ACCESIBIL

suma minimă este de 150 LEI/ EUR/ USD/ GBP

SIGUR

garantat de  Fondul de Garantare a Depozitelor

SIMPLU

reînnoire automată la scadenţă

ÎNCASARE

lunară a dobânzii pentru termene lungi

De ce să ai Depozit la termen?

- Câştiguri suplimentare: la suma economisită beneficiezi de o dobândă fixă şi avantajoasă, plătită la scadenţa depozitului (1 lună-24 luni) sau lunar (pentru 24,36 şi 48 luni)

- Gratuit: deschiderea este gratuită şi se face prin transferul din contul tău curent deschis la BRD sau chiar de acasă, prin serviciul MyBRD Net

- Reînnoire automată: a depozitului, cu sau fără capitalizarea dobânzii. În cazul în care nu optezi pentru reînnoire automată, suma acumulată (inclusiv dobânda) este transferată automat în contul tău curent deschis la BRD.

- Flexibil: poţi economisi pe o perioadă aleasă de tine - între 1 şi 48 luni.

- Impozitul pe venit de 10%* (pentru persoane rezidente în România) se reţine, respectiv virează automat de către Bancă.

*începând cu 01.01.2018

Notă de informare cu caracter general: Pentru veniturile din investiții realizate începând cu anul 2018, contribuabilii își determină obligațiile fiscale privind contribuțiile sociale în conformitate cu prevederile Codului fiscal și cu instrucțiunile de completare a Formularului 212 - Declaratia unica privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice. Pentru stabilirea situaţiei tale, te rugăm să te adresezi Administraţiei Fiscale de care aparţii.

Comisioane și dobânzi

Listă de dobânzi descarcă
Listă de comisioane descarcă

Contactează-ne pentru alte detalii

Mulțumim, am primit cererea ta!

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!