Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

PREMIILE REVISTEI ”THE BANKER”: BRD ESTE CEA MAI BUNĂ BANCĂ DIN ROMÂNIA

03 Dec 2020

BRD Groupe Société Générale a primit miercuri, 2 decembrie, la Londra, pentru a opta oară, din partea revistei britanice ’’The Banker’’, parte a grupului ”Financial Times”, titlul de ’’Cea mai bună bancă din România” în anul 2020.

Înființată în anul 1926, ”The Banker” este o publicaţie financiară recunoscută la nivel global, axată pe domeniul bancar şi pe cel al pieţelor financiare. Premiile ”The Banker” recompensează instituţiile financiare cele mai performante şi cele mai bune bănci din peste 100 de ţări.

Printre criteriile care au contat în desemnarea BRD drept cea mai bună bancă din România în anul 2020 se numără performanța financiară, capacitatea de adaptare la mediul economic, calitatea parteneriatelor strategice cu clienţii, competitivitatea, caracterul inovator și diversificat al strategiei de creștere.

“În ultimii patru ani, banca a implementat etape ale unui plan complex de transformare. Abordarea noastră strategică, fundamentată pe valori solide, are în centru clienții și nevoile acestora, într-o lume în plină schimbare tehnologică. Urmărim un model de business care combină expertiza umană și eficiența digitală, ne dorim să îmbunătățim calitatea proceselor și rapiditatea lor. Lucrăm să simplificăm și să optimizăm fluxurile operaționale pentru a crește atât volumul, cât și calitatea activității noastre. Acest premiu n-ar fi fost posibil fără încrederea clienților și dedicarea totală a colegilor mei, cărora le mulțumesc din inimă”, a spus François Bloch, CEO-ul BRD Groupe Société Générale.

 

 BRD operează o reţea de 612 unități și are o poziție de lider pe piața cardurilor, cu aproximativ 2,41 milioane de carduri și o rețea de acceptare de 30.000 de POS-uri și aproape 1.400 de ATM-uri. Activele totale ale băncii erau, la finalul lunii septembrie 2020, de 59,3 miliarde RON.

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 138.000 de angajaţi în 62 de ţări şi peste 29 de milioane de clienţi în întreaga lume, în trei activităţi-cheie:
- Retail banking în Franţa
- Retail banking internaţional, Asigurări şi Servicii financiare pentru companii
- Global Banking şi Soluţii pentru Investitori.

www.brd.ro; facebook

Articole asemănătoare

REZULTATELE GRUPULUI BRD PENTRU PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024

REZULTATELE GRUPULUI BRD PEntru PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024: PERFORMANȚĂ DINAMICĂ PE TOATE LI...

află detalii

Modificări importante ale produselor și serviciilor oferite de BRD

Continuând strategia de simplificare a ofertei destinate persoanelor fizice și totodată de digitaliz...

află detalii