Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

2.700 de studenti romani au participat la programul Work and Travel cu finantare acordata de BRD

26 Mar 2013

De la lansarea produsului de creditare adresat participantilor la programul Work and Travel, BRD a finantat participarea la program a aproximativ 2.700 de studenti din Romania. In acest an, inscrierile in programul Work & Travel au loc pana pe data de 12 aprilie.
 

Programele Work & Travel sunt initiate de organizatii din Europa si Statele Unite si sunt promovate in Romania de agentii de turism specializate, cu rol de intermediar. BRD colaboreaza cu 21 de astfel de agentii din toata tara.

 

Beneficiarii creditului sunt studentii, masteranzii si doctoranzii cu varste cuprinse intre 18 si 29 de ani, participanti la programele Work and Travel prin intermediul unei agentii de turism partenere BRD si care au o oferta ferma de munca din partea unui angajator american sau european. Creditul finanteaza cheltuielile aferente participarii la program - taxele de program, taxele de viza, taxa SEVIS, costul transportului sau alte costuri, in limita a 15% din valoarea creditului.
 

Plafonul maxim al finantarii este de 4.000 USD sau 3.000 EUR, iar durata, de maximum 15 luni, este corelata cu durata programului. Perioada de gratie poate ajunge pana la 14 luni. Dobanda este indexabila, Euribor 3M+ 6 pp pe an la euro si Libor 3M+ 8pp pe an la USD. Creditul se ramburseaza intr-o singura transa, la sfarsitul perioadei de creditare.
 

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 160.000 de angajati si 33 milioane de clienti in intreaga lume, in trei activitati-cheie:

- Retail banking in Franta;
- Retail banking international
- Corporate & Investment Banking

Articole asemănătoare

REZULTATELE GRUPULUI BRD PENTRU PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024

REZULTATELE GRUPULUI BRD PEntru PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024: PERFORMANȚĂ DINAMICĂ PE TOATE LI...

află detalii

Modificări importante ale produselor și serviciilor oferite de BRD

Continuând strategia de simplificare a ofertei destinate persoanelor fizice și totodată de digitaliz...

află detalii