Formular de căutare

Ultimele noutati

18.02.2013

ALD Automotive estimeaza o flota totala de 8.000 de autovehicule in 2013

ALD Automotive urmareste sa administreze o flota de 8.000 de autovehicule la finalul acestui an, in crestere cu 13% fata de flota gestionata la sfarsitul anului trecut. Compania planuieste sa lanseze noi servicii in 2013 pentru a oferi conducatorilor autovehiculelor si responsabililor de flota instrumente inovatoare, care sa simplifice gestionarea autovehiculelor si utilizarea lor zilnica.

 

La sfarsitul anului 2012, ALD Automotive a avut o cota de piata de 17%, care pozitioneaza compania drept unul dintre cei mai importanti jucatori de leasing operational din Romania. Activitatea companiei in 2012 a condus la inregistrarea unei cifre de afaceri de aproape 30 milioane de Euro.

 

Portofoliul de clienti a crescut cu 7% anul trecut, insumand 252 de companii din diverse domenii precum cel bancar, IT&C, telecom, FMCG, farmaceutic, energetic, etc. Pentru acesti clienti, ALD Automotive a administrat 84% din flota sa totala de autovehicule in leasing operational full service, in crestere de la 79% in 2011, in timp ce 16% din flota a fost gestionata in sistem de administrare a flotei.

 

Vanzarea de autovehicule uzate prin intermediul website-ului de licitatii inchise ALD Carmarket a avut o crestere de 14% anul trecut: din totalul de 1 500 de masini vandute pe piata, 1 388 de unitati au fost comercializate online. Activitatea de vanzare a masinilor uzate a inregistrat o crestere sustinuta in ultimii ani, iar numarul de utilizatori care liciteaza online a crescut cu 40% in 2012, la 403 utilizatori ALD Carmarket.

 

Pentru a sustine activitatea de vanzare a masinilor rulate, ALD Automotive si-a extins parteneriatul cu SGS Romania in acest an si prin urmare autovehiculele ALD Automotive sunt returnate, evaluate si stocate la finalul contractelor de leasing operational intr-o noua locatie, situata in nordul capitalei si oferita exclusiv de SGS Romania companiei.
 

ALD Automotive

Operationala in Romania din 2005, ALD Automotive este un joint venture al grupului ALD Automotive si BRD - Groupé Société Générale. Compania ofera leasing operational full service asigurand finantarea si o gama completa de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. ALD Automotive a lansat in mai 2010, sub brandul ALD Carmarket, platforma online de licitatii inchise destinata promovarii si vanzarii autovehiculelor uzate returnate la finalul contractelor de leasing operational.

Articole asemănătoare

Functionare degradata a serviciilor BRD

16.09.2019

În urma unei avarii a rețelei de electricitate, funcționarea aplicațiilor de internet și mobile bank...

află detalii

Functionare normala restabilita a serviciilor BRD

16.09.2019

Stimați clienți, tranzacțiile cu carduri BRD, la ATM și POS, funcționează acum normal, precum s...

află detalii

Rezultatele grupului BRD în semestruL I 2019: performanță financiară și comercială dinamică

01.08.2019

Principalele tendințe comerciale și indicatori financiari ai BRD Groupe Société Générale la 30 iunie...

află detalii

Ofertă aferentă majorării capitalului social al ZENTIVA S.A.

04.07.2019

BRD – GROUPE SOCIETE GENERALE S.A....

află detalii