Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

Black Friday: reduceri de pâna la 100% la produse si servicii BRD pentru persoane fizice si mici întreprinzatori

25 Nov 2015

BRD Groupe Société Générale, « Banca ta de Black Friday », ofera reduceri la o gama larga de servicii si produse achizitionate de vineri, 27 noiembrie, pâna duminica, 29 noiembrie 2015.

Banca va reduce cu pâna la 100% comisioanele sau dobânzile la produsele din gama MyBRD (internet si mobile banking), credite imobiliare si de nevoi personale, carduri de credit si debit si va bonifica suplimentar depozitele în lei constituite în perioada respectiva.

De Black Friday, în cadrul unei promotii care se va desfasura exclusiv online, dobânda la creditul de nevoi personale Expresso va  fi redusa cu peste 25% fata de cea oferita în campania actuala clientilor care încaseaza veniturile la BRD.

De reduceri vor beneficia si clientii mici întreprinzatori (cifra de afaceri de pâna la 100.000 EUR), prin comisioane reduse cu pâna la 75%.

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din România dupa totalul activelor. BRD - Groupe Société Générale are 2,2 milioane de clienti si opereaza o retea de 842 de unitati. BRD ocupa o pozitie importanta pe piata româneasca a cardurilor având 2,2 milioane de carduri emise si o retea de acceptare de peste 26 000 POS-uri si 1 500 ATM-uri. Cu operatiuni de factoring de 960 milioane de euro în 2014, BRD este liderul pietei de factoring din România. Activele totale ale bancii erau, la sfârsitul lunii septembrie 2015, de 47,6 mld RON.

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 148 000 de angajati în 76 de tari si 32 de milioane de clienti în întreaga lume, în trei activitati-cheie:
-    Retail banking în Franta
-    Retail banking international, servicii financiare si asigurari
-    Corporate & investment banking, private banking, administrare de active si servicii pentru investitori.

www.brd.ro; facebook;

Articole asemănătoare