Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

BRD, Banca anului 2013 in e-Commerce

10 Nov 2013

BRD a primit, in cadrul Galei Premiilor E-Commerce, desfasurata pe 5 noiembrie, cel de-al optulea titlu consecutiv de “Banca Anului in e-Commerce”.
Titlul, castigat pe baza statisticilor Romcard, recompenseaza cel mai mare volum procesat de o banca in e-commerce (2.472.100 de tranzactii realizate in perioada octombrie 2012 – septembrie 2013).
 
Lansat in anul 2006, serviciul E-Commerce BRD se adresează atat clientilor posesori de carduri, cat si comerciantilor acceptanti. Serviciul oferit de BRD este bazat pe standardul 3D Secure, cel mai inalt standard de securizare a platilor cu carduri bancare prin internet, acceptat la nivel international si promovat de organizatiile VISA si MasterCard. Acesta asigura diminuarea riscului de frauda prin realizarea autentificarii platitorului in momentul efectuarii platii si asigurarea confidentialitatii datelor posesorului de card.
 
Serviciul e-Commerce oferit de BRD a inregistrat din nou cele mai mari volume procesate la nivel national, in conditiile unui context economic dificil reusind sa tranzactioneze peste 40% din volumul platilor cu card in regim e-commerce in magazinele online din Romania, sub sistemul 3D Secure.

Articole asemănătoare