Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

BRD a câstigat premiul Global Finance „Best FX provider” pentru piata româneasca

10 Nov 2014

BRD Groupe Société Générale a primit din partea revistei americane Global Finance premiul pentru „Best Foreign Exchange Provider” în România. Banca mama a BRD, Societe Generale, a primit titlul de „Best FX Provider” pentru valutele din zona Europei Centrale si de Est.

Premiul îi distinge pe cei mai buni furnizori de lichiditate pe pietele valutare locale si internationale.

„Distinctia primita din partea Global Finance confirma diversitatea si calitatea produselor si serviciilor oferite de BRD clientilor pe piata valutara: solutii personalizate de acoperire a riscurilor, acces la aplicatia inovatoare de e-trading Anyma FX, preturi competitive pentru tranzactiile curente. Eforturile noastre vizeaza îmbunatatirea serviciilor oferite clientilor nostri, pentru a fi în continuare banca lor de referinta pentru tranzactiile pe piata valutara”, a spus Marius Stoica, Director executiv Piete Financiare, BRD Groupe Société Générale.   

“Confruntându-se cu o piata în profunda schimbare, furnizorii de lichiditate se reiventeaza pentru a-si construi cote de piata si a acoperi cât mai bine nevoile clientilor lor. Câstigatorii sunt furnizori de tehnologie si servicii pe care corporatiile se pot baza pentru a-si gestiona expunerile în valuta pe diferite piete ale lumii », a declarat Joseph D. Giarraputo, publisher si director al Global Finance.

Revista "Global Finance" este axata pe domeniul bancar si pe cel al pietelor financiare. Premiile ’’Global Finance” recompenseaza institutiile financiare cele mai performante din diferitele zone ale lumii.

Click aici pentru comunicatul de presa al Global Finance Magazine.

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din România dupa totalul activelor si banca nr. 1 pe piata româneasca a creditelor sindicalizate. BRD - Groupe Société Générale are 2,2 milioane de clienti si opereaza o retea de aproximativ 870 de unitati. Cu circa 2,3 milioane de carduri valide si o retea de acceptare de peste 24.000 POS si 1.500 de ATM-uri, BRD este banca nr.1 pe piata româneasca a cardurilor. Cu operatiuni de factoring de 918 milioane de euro în 2013, BRD este liderul pietei de factoring din România.

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 148.000 de angajati în 76 de tari si 32 de milioane de clienti în întreaga lume, în trei activitati-cheie:

-    Retail banking în Franta
-    Retail banking international, servicii financiare si asigurari
-    Corporate & investment banking, private banking, administrare de active si servicii pentru investitori

www.brd.ro; facebook;

 

Articole asemănătoare