Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

BRD continua in 2013 parteneriatul traditional cu APIA

06 Aug 2013

BRD-Groupe Société Générale a semnat conventia tripartita cu APIA (Agentia de Plati si Intervenţie pentru Agricultura) si FGCR (Fondul de Garantare a Creditului Rural), in vederea  acordarii de credite beneficiarilor schemei de plata unica pe suprafata (SAPS), in conditiile Ordinului Ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale nr. 703/23.07.2013.

 

Fermierii pot obtine in avans pana la 90% din valoarea sumelor de incasat, certificate prin Adeverinta APIA. Pe langa avansul sporit, un alt avantaj pentru clientii nostri este reprezentat de documentatia simplificata, creditul fiind pus la dispozitie dupa prezentarea adeverintei APIA si constituirea garantiilor aferente.

 

BRD isi reconfirma astfel statutul de partener al sectorului agricol, constanta preocupare a bancii noastre pentru acest segment fiind reprezentata de diversificarea portofoliului de produse destinate acestui sector, care sa raspunda nevoilor din ce in ce mai diversificate ale fermierilor din Romania, atat in ceea ce priveste necesarul de finantare pe termen scurt (credite de prefinantare a subventiilor APIA, credite de campanie agricola, etc.) cat si proiectele de investitii (inclusiv cele cu componenta fonduri europene).

 

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 154.000 de angajati si 32 milioane de clienti in intreaga lume, in trei activitati-cheie:
- Retail banking in Franta
- Retail banking international
- Corporate & Investment Banking

Articole asemănătoare