Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

BRD a demarat acordarea de credite cu dobanda redusa in cadrul programului JEREMIE

13 May 2014

BRD Groupe Societe Generale a inceput acordarea creditelor in cadrul parteneriatului cu Fondul European de Investitii (FEI) – initiativa JEREMIE.
 
In anul 2014, BRD Groupe Societe Generale va pune la dispozitia IMM-urilor interesate de noul instrument JEREMIE finantari (credite de investitii si credite pentru capital de lucru), la o dobanda avantajoasa si cu cerinte reduse de garantii.
 
Costul creditelor Jeremie (dobanda si comisioane) este cu 50% mai mic decat in cazul finantarilor acordate de banca in conditii standard, iar garantiile pot fi de maximum 60% din valoarea creditului.
 
Suma maxima accesibila prin creditele Jeremie este de 1.000.000 euro (echivalent in RON), cu respectarea  pragului maxim permis privind ajutorul de minimis.
Creditele Jeremie pot fi folosite pentru:
 
Durata maxima de rambursare este de 2 ani pentru capitalul de lucru si de 10 ani pentru creditele de investitii, cu o perioada de gratie de 24 de luni, dar care nu poate depasi o treime din perioada totala de creditare.
 
Initiativa Jeremie (« Resurse europene comune pentru microintreprinderi si intreprinderi mici si mijlocii »), lansata de Comisia Europeana in parteneriat cu Fondul European de Investitii, permite Statelor Membre si Regiunilor din Uniunea Europeana sa dedice resurse nationale si din fonduri structurale pentru a crea instrumente financiare destinate IMM. In Romania, initiativa Jeremie este finantata prin Programul Operational Sectorial “Cresterea Competitivitatii Economice”, cofinantat din Fondul European Regional pentru Dezvoltare.
 
 
BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si banca nr. 1 pe piata romaneasca a creditelor sindicalizate. BRD – Groupe Société Générale are 2,3 milioane de clienti si opereaza o retea de aproximativ 880 de unitati. Cu peste 2,3 milioane de carduri valide si o retea de acceptare de peste 21.600 de POS-uri si 1.500 de ATM-uri, BRD este banca nr. 1 pe piata romaneasca a cardurilor. Cu operatiuni de factoring de 918 milioane de euro in 2013, BRD este liderul pietei de factoring din Romania.
 
BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 154.000 de angajati in 76 de tari si 32 de milioane de clienti in intreaga lume, in trei activitati-cheie:
 
 
Programul JEREMIE

Articole asemănătoare