Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

BRD demareaza creditarea in cadrul Programului de garantare a creditelor pentru IMM-uri

14 Apr 2014

BRD-Groupe Société Générale lanseaza astazi comercializarea produsului de creditare reglementat de Programul de Garantare a creditelor pentru IMM-uri.
 
Programul de Garantare a creditelor pentru IMM-uri are ca obiective crearea unui cadru favorabil pentru valorificarea posibilitatilor de dezvoltare economica a Romaniei si stimularea mediului de afaceri prin dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlocii si imbunatatirea accesului acestora la finantare.
 
Plafonul de garantii alocat BRD este de 262,8 milioane de lei si permite acordarea de credite in valoare totala de 525,6 milioane de lei.
 
Dobanda oferita IMM-urilor eligibile este Robor 3M + 3,5 % si include comisioanele bancare. Companiile pot contracta linii de credit noi, garantate de stat prin intermediul FNGCIMM in proportie de 50%, pe o perioada de maximum 24 de luni, in suma de maximum 5.000.000 lei, cu posibilitatea de prelungire pe cel mult 12 luni.
 
BRD are experienta in finantarea IMM-urilor in cadrul programelor guvernamentale, banca acordand credite in valoare de peste 45 milioane lei in cadrul programului Mihail Kogalniceanu derulat in perioada 2011-2013.
 
BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si banca nr. 1 pe piata romaneasca a creditelor sindicalizate. BRD – Groupe Société Générale are 2,3 milioane de clienti si opereaza o retea de aproximativ 900 de unitati. Cu peste 2,3 milioane de carduri valide si o retea de acceptare de peste 21.600 de POS-uri si 1.500 de ATM-uri, BRD este banca nr. 1 pe piata romaneasca a cardurilor. Cu operatiuni de factoring de peste 1 miliard de euro in 2012, BRD este liderul pietei de factoring din Romania.
 
BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 154.000 de angajati in 76 de tari si 32 de milioane de clienti in intreaga lume, in trei activitati-cheie:

Articole asemănătoare