Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

BRD garanteaza dobanda pe 7 ani la creditele pentru investitii imobiliare

21 Aug 2013

Pentru clientii care doresc un credit imobiliar/ ipotecar, BRD lanseaza o oferta unica pe piata romaneasca.

 

Principalul avantaj il reprezinta dobanda fixa pe 7 ani, aceasta nefiind influentata pe aceasta perioada de fluctuatia indicilor monetari Robor/ Euribor.

 

In prezent indicele monetar Euribor se situeaza la un minim istoric. «Dobanda fixa reprezinta un element important pentru clienti. Prin urmare, garantia nemodificarii dobanzii pentru o perioada de 7 ani, ofera clientilor siguranta pastrarii costurilor si stabilitate pe un termen indelungat. In momentul de fata oferim cea mai lunga durata pentru dobandă fixa in cazul creditelor imobiliare/ ipotecare», a declarat Elena Oprea, Directorul Executiv Adjunct al Departamentului Marketing si Management Produse al BRD.

 

Pentru un credit in Euro, cu avans mai mare de 25% si cu o durata de pana la 20 de ani, dobanda fixa este de 3.9% in primii 7 ani. La un credit in valoare de 60.000 Euro pe o perioada de 20 de ani clientul va plati in prima luna o rata de 500 Euro, iar DAE este de 6,95%.

 

In cazul creditelor in moneda nationala, cu un avans mai mare de 15% si pe o durata de pana la 20 de ani, dobanda fixa in primii 7 ani este de 6,6%. Astfel, pentru un credit in valoare de 270.000 Lei, clientul plateste in prima luna o rata de 2.364 Lei, iar DAE de 8,09%.

 

In calculul DAE este inclusa asigurarea de viata.

 

Pentru informaţii suplimentare despre oferta de credite imobiliare, solicitantii se pot adresa uneia dintre unitatile bancii, sau telefonic, la serviciul MyBRD Contact (disponibil 7 zile pe saptamana, intre orele 8.00 – 22.00) la numerele 0800.803.803 (gratuit in reteaua Romtelecom) sau 021.302.61.61 (apelabil din orice retea de telefonie).

 

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 154.000 de angajati si 32 milioane de clienti in intreaga lume, in trei activitati-cheie:
- Retail banking in Franta
- Retail banking international
- Corporate & Investment Banking

Articole asemănătoare

BRD LANSEAZĂ CANALUL DE VÂNZARE ONLINE PENTRU CREDITELE APIA DESTINATE MICILOR FERMIERI

Continuând politica de susținere a sectorului agricol si parteneriatul său cu APIA, BRD pune la disp...

află detalii

REZULTATELE GRUPULUI BRD PENTRU PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024

REZULTATELE GRUPULUI BRD PEntru PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024: PERFORMANȚĂ DINAMICĂ PE TOATE LI...

află detalii