Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

BRD Groupe Société Générale finanteaza dezvoltarea proiectului AQUA Carpatica

09 Dec 2013

BRD Groupe Société Générale a acordat un credit in valoare totala de 14 milioane EUR companiei Carpathian Springs, parte a Valvis Holding. Imprumutul vizeaza atat finantarea activitatii curente, cat si sustinerea unei investitii constand in extinderea capacitatii de productie a apelor minerale.
 
Proiectul de investitii ce face obiectul creditului reprezinta continuarea planului de dezvoltare a companiei, unul dintre cei mai dinamici jucatori pe piata romaneasca a apelor minerale din punctul de vedere al vanzarilor si cotei de piata.
 
Proiectul consta in captarea si aductiunea unui nou izvor, extinderea spatiilor de productie si depozitare si achizitia unei linii de imbuteliere de mare capacitate.
 
Analiza, acordarea si derularea creditului sunt realizate prin intermediul sucursalei BRD Suceava.
 
„BRD sustine, prin aceasta finantare, dezvoltarea performanta a unei companii romanesti de top pe piata extrem de competitiva a apelor minerale. Suntem pregatiti sa finantam proiectele solide ale companiilor, sustinand astfel dezvoltarea economiei romanesti”, a declarat Adrian Lisandru, Director Comercial Persoane Juridice in cadrul BRD Groupe Société Générale.
 
La randul sau, Jean Valvis, Presedinte – Director General al Valvis Holding, a declarat: “AQUA Carpatica a demonstrat in cei doi ani de la lansare potentialul sau de crestere si dezvoltare, propunandu-si sa devina primul brand premium din Romania, destinat si pietelor internationale. Parteneriatul nostru cu BRD demonstreaza increderea reciproca si salutam deschiderea si disponibilitatea BRD pentru proiecte ce aduc plusvaloare economiei romanesti. AQUA Carpatica, impreuna cu BRD, va demonstra ca produsele noastre pot concura marci de renume si pot cuceri preferintele consumatorilor din intreaga lume”.
 
Infiintata in anul 2000, Carpathian Springs SA a initiat, in anul 2009, proiectul AQUA Carpatica, concretizat in 2011 prin lansarea brandului cu acelasi nume, devenit ulterior un succes comercial major si cel de-al 5-lea jucator pe piata apelor minerale din Romania.
 
 
BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si banca nr. 1 pe piata romaneasca a creditelor sindicalizate. BRD – Groupe Société Générale are 2,3 milioane de clienti si opereaza o retea de aproximativ 900 de unitati. Cu peste 2,3 milioane de carduri valide si o retea de acceptare de peste 21.600 de POS-uri si 1.500 de ATM-uri, BRD este banca nr. 1 pe piata romaneasca a cardurilor. Cu operatiuni de factoring de peste 1 miliard de Euro in 2012, BRD este liderul pietei de factoring din Romania.
 
BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 154.000 de angajati in 76 de tari si 32 de milioane de clienti in intreaga lume, in trei activitati-cheie:

Articole asemănătoare