Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

BRD ii finanteaza pe fermierii care beneficiaza de subventii APIA

02 Sep 2013

BRD-Groupe Société Générale a incheiat o noua conventie tripartita cu APIA (Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura) si FGCR (Fondul de Garantare a Creditului Rural), pentru a veni in sprijinul fermierilor care beneficiaza de plati directe in sectorul zootehnic la speciile ovine/caprine, in conditiile Ordinului Ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale nr. 703/23.07.2013.
 
Fermierii pot obtine in avans pana la 90% din valoarea sumelor de incasat, certificate prin Adeverinta APIA, creditul fiind pus la dispozitie dupa prezentarea adeverintei APIA si constituirea garantiilor aferente.
 
BRD confirma statutul sau de partener al sectorului agricol, preocuparea bancii pentru acest segment fiind reprezentata de diversificarea portofoliului de produse, capabile sa raspunda nevoilor fermierilor din Romania atat in ceea ce priveste necesarul de finantare pe termen scurt (credite de prefinantare a subventiilor APIA, credite de campanie agricola, etc.), cat si proiectele de investitii (inclusiv cele cu componenta fonduri europene).
 
BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 154.000 de angajati in 76 de tari si 32 milioane de clienti in intreaga lume, in trei activitati-cheie:
- Retail banking in Franta
- Retail banking international
- Corporate & Investment Banking

Articole asemănătoare