Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

BRD introduce noi functionalitati ale aplicatiei de Internet banking pentru companii, BRD@ffice

20 Jan 2014

Aplicatia de Internet banking pentru companii, BRD@ffice, a fost optimizata prin adaugarea unor noi functionalitati. Utilizatorii pot astfel constitui noi tipuri de depozite si au acces la conditii preferentiale pentru operatiunile de schimb valutar. Pentru a spori flexibilitatea in utilizare au fost aduse imbunatatiri in administrarea platilor prin semnarea colectiva/selectiva a acestora, prin noi optiuni de cautare a partenerilor definiti la nivelul aplicatiei si a fost introdus un nou format de descarcare a extrasului de cont, care permite editarea informatiilor.
 
Serviciul BRD@ffice asigura:
 
Numarul total al utilizatorilor serviciului BRD@ffice a crescut in 2013 cu 12% fata de sfarsitul anului 2012, depasind 50.000, in timp ce valoarea tranzactiilor a inregistrat cresteri de peste 40% in aceeasi perioada. 
 
„Încercam sa ne adaptam in permanenta nevoilor exprimate de clienti, astfel incat sa imbunatatim continuu capacitatile aplicatiilor noastre de online si mobile banking si sa incurajam astfel utilizarea acestora”, a declarat Bogdan Spuza, Directorul executiv al departamentului Marketing si Managementul Produselor din cadrul BRD.
 
BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si banca nr. 1 pe piata romaneasca a creditelor sindicalizate. BRD – Groupe Société Générale are 2,3 milioane de clienti si opereaza o retea de aproximativ 900 de unitati. Cu peste 2,3 milioane de carduri valide si o retea de acceptare de peste 21.600 de POS-uri si 1.500 de ATM-uri, BRD este banca nr. 1 pe piata romaneasca a cardurilor. Cu operatiuni de factoring de peste 1 miliard de euro in 2012, BRD este liderul pietei de factoring din Romania.
 
BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 154.000 de angajati in 76 de tari si 32 de milioane de clienti in intreaga lume, in trei activitati-cheie:

Articole asemănătoare