Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

BRD lanseaza o noua promotie la creditele de nevoi personale Expresso

04 Apr 2013

Traditionala oferta de primavara a BRD este si in acest an prezenta la intalnire. Creditul de nevoi personale in valoare de maximum 65.000 de lei poate fi obtinut in oricare dintre unitatile BRD - Groupe Société Générale si poate fi rambursat in pana la cinci ani.
 

Cei care solicita acest credit pana pe 15 mai 2013 beneficiaza de avantajele campaniei promotionale la finalul careia se vor acorda cinci premii de cate 15.000 de lei. In plus, clientul isi poate defini, la acordarea creditului, o perioada de gratie partiala de pana la sase luni - nu neaparat consecutive - in care efortul lunar este diminuat. De asemenea, clientii care achizitioneaza in aceeasi perioada un card de credit Punct Card nu vor plati comisionul de analiza a dosarului.
 

BRD acorda creditul Expresso pe o perioada de maximum cinci ani (inclusiv perioada de gratie). Dobanda fixa pentru acest tip de finantare este de 7,25% pe an. Cu titlu de exemplu, DAE este de 14,76% la un credit de 15.000 lei.
 

Solicitantii se pot adresa fie uneia dintre unitatile bancii, fie telefonic, la serviciul Vocalis pentru stabilirea unei intalniri sau pentru preaprobarea cererii (disponibil 7 zile din 7, intre orele 8:00 - 22:00) la numerele 0800.804.804 (gratuit in reteaua Romtelecom) sau 021.302.61.61 (apelabil din orice retea de telefonie).
 

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 160.000 de angajati si 33 milioane de clienti in intreaga lume, in trei activitati-cheie:

- Retail banking in Franta
- Retail banking international
- Corporate & Investment Banking

Articole asemănătoare

REZULTATELE GRUPULUI BRD PENTRU PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024

REZULTATELE GRUPULUI BRD PEntru PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024: PERFORMANȚĂ DINAMICĂ PE TOATE LI...

află detalii

Modificări importante ale produselor și serviciilor oferite de BRD

Continuând strategia de simplificare a ofertei destinate persoanelor fizice și totodată de digitaliz...

află detalii