Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

BRD lanseaza, in premiera pentru Romania, serviciul de economisire la plata cu cardul

26 Jun 2013

BRD isi diversifica oferta cu un serviciu in premiera pentru piata romaneasca, „Economisire la plata cu cardul”. „Lansarea acestui nou serviciu se incadreaza in strategia bancii de a-si consolida pozitia pe piata economisirii prin oferirea unor servicii complementare, flexibile si inovatoare detinatorilor de carduri”, a spus Elena Oprea, Directorul Executiv Delegat al Departamentului Marketing si Managementul Produselor din cadrul BRD-Groupe Société Générale.

 

Serviciul „Economisire la plata cu cardul” permite realizarea de economii la fiecare plata facuta cu cardul la orice POS si online, in tara sau in strainatate.

 

La fiecare cumparatura cu cardul, o suma este trecuta automat in contul de economii ales, in functie de optiunea clientului:

 

 -     Rotunjirea sumei platite cu cardul pana la prima valoare intreaga

 -     Rotunjirea sumei platite cu cardul pana la prima suma multiplu de 10

 -     Procent din suma platita: 1/5/10/15/20%

 -     Suma fixa, indiferent de suma cheltuita: 1/5/10/20/50 lei sau 1/2/5/10/15 EUR sau USD

 

Titularul serviciului poate economisi pentru el insusi, pentru copiii sai sau chiar pentru alte persoane.

 

Accesul la serviciu presupune detinerea unui card de debit atasat unui cont curent si a unui cont de economii. Serviciul este gratuit, iar transferurile intre contul curent al clientului si contul de economii nu sunt purtatoare de comisioane. Sumele economisite sunt remunerate cu dobanzile standard valabile pentru conturile de economii, in functie de tipul si moneda acestora.

 

Pana pe 20 septembrie 2013, BRD desfasoara o promotie in cadrul careia va acorda premii garantate in valoare totala de 250.000 lei primilor 10.000 de clienti care opteaza pentru serviciul de economisire la plata cu cardul si realizeaza cel putin o plata la POS. In aceasta perioada, accesul la conturile de economii va fi facilitat prin diminuarea sumei minime la deschidere la 100 lei/ 100 EUR/ 100 USD.

 

BRD este lider pe piata romaneasca a cardurilor atat in domeniul emiterii, cat si in cel al acceptarii, cu peste 2,3 milioane de carduri valide, 1.500 de ATM-uri si 21.000 de POS-uri.

 

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 154.000 de angajati si 32 milioane de clienti in intreaga lume, in trei activitati-cheie:

- Retail banking in Franta

- Retail banking international

- Corporate & Investment Banking

Articole asemănătoare