Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

BRD lanseaza SimTopUP - serviciul de reincarcare a cartelelor de telefonie mobila

18 Aug 2013

BRD isi diversifica oferta printr-un nou serviciu, care permite reincarcarea cartelelor preplatite de telefonie mobila la orice bancomat BRD, fara costuri pentru clienti. Posesorii  cartelelor de telefonie mobila au acces la serviciu non-stop, beneficiind astfel de o modalitate flexibila si rapida de reincarcare.

 

Serviciul este disponibil 24 de ore din 24 si se adreseaza posesorilor de cartele preplatite : Orange, Vodafone si Cosmote. Serviciul de reincarcare este disponibil pe toate ATM-urile BRD, plata putand fi efectuata cu carduri BRD.

 

BRD pune astfel la dispozitia clientilor un serviciu complet care acopera toata plaja de produse Prepay oferite de operatorii de telefonie mobila, clientii putand sa opteze pentru variante precum: reincarcari minute, reincarcari valorice sau optiuni internet Prepay. Utilizatorii pot alege intre reincarcarea cu PIN, ceea ce presupune eliberarea unei chitante cu un cod unic de reincarcare, sau reincarcarea directa, prin introducerea numarului de telefon pe care clientul doreste sa-l reincarce.

 

«Dorim ca prin acest nou serviciu sa le propunem clientilor nostri o metoda accesibila si rapida de reincarcare a cartelelor de telefonie mobila, prin reteaua extinsa de terminale bancare. Prin fiecare nou serviciu ne propunem sa acoperim nevoile clientilor nostri si sa le oferim o experienta placuta», a declarat Elena Oprea, Director Executiv Delegat, Marketing si Managementul Produselor.

 

BRD opereaza in prezent o retea de peste 1.500 ATM-uri si 800 de terminale de plata a facturilor, cele din urma fiind utile pentru operatiuni precum plata facturilor de utilitati, ca cash sau card, sau alimentarea conturilor curente.

 

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 154.000 de angajati in 76 de tari si 32 milioane de clienti in intreaga lume, in trei activitati-cheie:
- Retail banking in Franta
- Retail banking international
- Corporate & Investment Banking

Articole asemănătoare