Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

BRD lanseaza un nou produs de economisire: depozitul la termen pe transe, in lei

27 Oct 2013

Preocupata de adaptarea ofertei sale atat la nevoile exprimate de clienti, cat si la conditiile pietei, BRD a lansat un nou tip de depozit în moneda nationala, structurat pe transe, nivelurile dobanzilor fiind diferentiate în functie de termenul depozitului si de valoarea sumei depuse.
 
Tabel transe pentru depozitul in lei BRD
 
BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si banca nr. 1 pe piata romaneasca a creditelor sindicalizate. BRD – Groupe Société Générale are 2,3 milioane de clienti si opereaza o retea de aproximativ 900 de unitati. Cu peste 2,3 milioane de carduri valide si o retea de acceptare de peste 21.600 de POS-uri si 1.500 de ATM-uri, BRD este banca nr. 1 pe piata romaneasca a cardurilor. Cu operatiuni de factoring de peste 1 miliard de Euro în 2012, BRD este liderul pietei de factoring din Romania.
 
BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 154.000 de angajati în 76 de tari si 32 de milioane de clienti în întreaga lume, în trei activitati-cheie:
- Retail banking în Franta
- Retail banking international, servicii financiare si asigurari
- Corporate & investment banking, private banking, administrare de active si servicii pentru investitori.

Articole asemănătoare