Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

BRD oferă credite de nevoi personale cu aprobare în trei ore

17 Feb 2015

BRD Groupe Société Générale desfăşoară până pe 16 martie 2015 o ofertă promoţională la creditele de nevoi personale în lei.

 

Împrumuturile se acordă fără comision de analiză a dosarului pentru clienţii care îşi primesc sau urmează   să-şi primească veniturile într-un cont BRD.

 

Acordarea creditelor în valoare de până la 13.500 de lei are loc în 3 ore pentru clienţii care primesc salariul într-un cont BRD, în cadrul unei convenţii de plată a salariilor.

 

Solicitanţii de credite „Expresso” care optează pentru încasarea veniturilor la BRD beneficiază de o Dobândă Anuală Efectivă de 10,32%. Pentru clienţii care nu îşi încasează veniturile într-un cont BRD, Dobânda Anuală Efectivă este de 12,11%*.

Clienţii pot beneficia de consiliere şi asistenţă personalizată atât în unităţile din reţeaua băncii, pe www.brd.ro, cât şi la MyBRD Contact, serviciu disponibil 24/7 la TelVerde 0800 803 803 sau *BANCA (*22622).

* DAE a fost calculat pentru un credit de 13.500 Lei, contractat pe o durată de 5 ani. În calcul sunt incluse: dobânda fixă 8, 78% p.a. (pentru încasarea venitului într-un cont BRD), respectiv 9,75% p.a. (dacă nu se încasează venitul la BRD), comisionul de analiză dosar perceput o singură dată la acordare de 0 lei (pentru încasarea venitului într-un cont BRD), respectiv de 200 Lei (dacă nu se încasează venitul la BRD)  şi asigurarea de viaţă de 0,09% pe lună (percepută la soldul creditului).

 

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor şi banca nr. 1 pe piaţa românească a creditelor sindicalizate. BRD - Groupe Société Générale are 2,2 milioane de clienţi si operează o reţea de aproximativ 870 de unităţi. Cu circa 2,3 milioane de carduri valide şi o reţea de acceptare de peste 24.000 POS şi 1.500 de ATM-uri, BRD este banca nr.1 pe piaţa româneasca a cardurilor. Cu operaţiuni de factoring de 918 milioane de euro în 2013, BRD este liderul pieţei de factoring din România.

 

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 148.000 de angajaţi în 76 de ţări şi 32 de milioane de clienţi în întreaga lume, în trei activităţi-cheie:

 

 

www.brd.ro; facebook;

Articole asemănătoare

BRD LANSEAZĂ CANALUL DE VÂNZARE ONLINE PENTRU CREDITELE APIA DESTINATE MICILOR FERMIERI

Continuând politica de susținere a sectorului agricol si parteneriatul său cu APIA, BRD pune la disp...

află detalii

REZULTATELE GRUPULUI BRD PENTRU PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024

REZULTATELE GRUPULUI BRD PEntru PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024: PERFORMANȚĂ DINAMICĂ PE TOATE LI...

află detalii