Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

BRD, premiata pentru aplicatia de mobile banking MyBRD Mobile

28 Jan 2014

BRD Groupe Société Générale a primit aseara, in cadrul Galei Premiilor revistei e-Fin@nce, premiul „e-mobile banking”, pentru lansarea in 2013 a solutiei MyBRD Mobile, cea mai noua si complexa solutie mobile banking de pe piata romaneasca.
 
Lansat in luna noiembrie a anului trecut, MyBRD Mobile numara deja aproximativ 30.000 de clienti, care au realizat 17.000 de tranzactii a caror valoare depaseste 5,5 M EUR. 
 
Serviciul MyBRD Mobile le ofera utilizatorilor posibilitatea de a realiza transferuri de bani, de a plati facturile si de a obtine informatii financiare instantaneu, direct de pe telefonul mobil. Aplicatia le ofera clientilor cele mai inovatoare modalitati de transfer, precum scanarea codului de bare al facturilor, transferurile catre coduri QR si catre numere de telefon.
 
Aplicatia este compatibila cu telefoanele smartphone (iOS, Android si Windows) si tabletele (iPad, Android), fiind disponibila gratuit pentru descarcare in magazinele virtuale de aplicatii specifice. De asemenea, MyBRD Mobile este optimizata pentru accesare prin browser mobil la adresa www.mybrdmobile.ro si prin USSD la numarul scurt *117#.
 
Prin lansarea MyBRD Mobile, piata romaneasca a mobile bankingului a crescut cu aproape 15% in doua luni, in aceasta perioada, aplicatia BRD fiind selectata de 2 ori de iTunes in categoria „What’s Hot in Finance”.
 
„Distinctia primita din partea revistei e-Fin@nce confirma calitatea serviciului, si, in egala masura, cererea in crestere de astfel de solutii pe o piata care devine tot mai orientata catre mobilitate si o rezolvare foarte rapida a nevoilor clientilor”, a spus Bogdan Spuza, Directorul Departamentului Marketing si Managementul Produselor din cadrul BRD.
 
BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si banca nr. 1 pe piata romaneasca a creditelor sindicalizate. BRD – Groupe Société Générale are 2,3 milioane de clienti si opereaza o retea de aproximativ 900 de unitati. Cu peste 2,3 milioane de carduri valide si o retea de acceptare de peste 21.600 de POS-uri si 1.500 de ATM-uri, BRD este banca nr. 1 pe piata romaneasca a cardurilor. Cu operatiuni de factoring de peste 1 miliard de Euro in 2012, BRD este liderul pietei de factoring din Romania.
 
BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 154.000 de angajati in 76 de tari si 32 de milioane de clienti in intreaga lume, in trei activitati-cheie:

Articole asemănătoare

REZULTATELE GRUPULUI BRD PENTRU PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024

REZULTATELE GRUPULUI BRD PEntru PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024: PERFORMANȚĂ DINAMICĂ PE TOATE LI...

află detalii

Modificări importante ale produselor și serviciilor oferite de BRD

Continuând strategia de simplificare a ofertei destinate persoanelor fizice și totodată de digitaliz...

află detalii