Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

BRD scade cu pana la 2,62 puncte procentuale dobanda anuala efectiva promotionala la creditele de nevoi personale in lei

26 Nov 2013

BRD a modificat, din 26 noiembrie, conditiile de acordare a creditelor de nevoi personale in cadrul promotiei care se desfasoara pana pe 31 decembrie 2013.
 
Incepand de ieri, dobanda fixa standard oferita de banca este de 10% (8,90% in cazul clientilor cu venituri domiciliate la BRD), iar comisioanele de analiza a dosarului si de administrare lunara au fost reduse la 0.
 
Pentru un credit de 15.000 lei acordat pe o durata de 5 ani, Dobanda Anuala Efectiva (costul total al creditului, care incorporeaza dobanda nominala si toate celelalte costuri legate de finantare) este astfel, pana la sfarsitul promotiei, de 10,61% (in cazul domicilierii veniturilor la BRD) sau de11,82% (fara domicilierea veniturilor). Scaderea DAE (fata de conditiile de la data lansarii ofertei) este de 2,62 puncte procentuale pentru solicitantii care isi domiciliaza veniturile intr-un cont BRD si de 2,15 puncte procentuale in cazul clientilor care nu isi domiciliaza veniturile la BRD. 
 
Clientul are posibilitatea alegerii formulei de creditare pe care o doreste. Optiunile pornesc de la perioada de creditare (maximum cinci ani), cuantumul (pana la maximum 65.000 de lei) sau modalitatea de rambursare (in rate constante sau descrescatoare). La acordarea creditului sunt luate in calcul orice fel de venituri - de la salarii, pensii, venituri din activitati independente, pana la dividende, venituri din chirii sau rente viagere.
 
BRD isi asteapta clientii atat in unitatile din reteaua bancii, cat si pe www.brd.ro, consilierea si pre-acceptarea fiind posibile si la TelVerde 0800 803 803.
 

Dobanda anuala efectiva promotionala la creditele de nevoi personale in lei


BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si banca nr. 1 pe piata romaneasca a creditelor sindicalizate. BRD – Groupe Société Générale are 2,3 milioane de clienti si opereaza o retea de aproximativ 900 de unitati. Cu peste 2,3 milioane de carduri valide si o retea de acceptare de peste 21.600 de POS-uri si 1.500 de ATM-uri, BRD este banca nr. 1 pe piata romaneasca a cardurilor. Cu operatiuni de factoring de peste 1 miliard de Euro in 2012, BRD este liderul pietei de factoring din Romania.
 
BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 154.000 de angajati in 76 de tari si 32 de milioane de clienti in intreaga lume, in trei activitati-cheie:
- Retail banking in Franta
- Retail banking international, servicii financiare si asigurari
- Corporate & investment banking, private banking, administrare de active si servicii pentru investitori.

Articole asemănătoare

BRD LANSEAZĂ CANALUL DE VÂNZARE ONLINE PENTRU CREDITELE APIA DESTINATE MICILOR FERMIERI

Continuând politica de susținere a sectorului agricol si parteneriatul său cu APIA, BRD pune la disp...

află detalii

REZULTATELE GRUPULUI BRD PENTRU PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024

REZULTATELE GRUPULUI BRD PEntru PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024: PERFORMANȚĂ DINAMICĂ PE TOATE LI...

află detalii