Formular de căutare

Ultimele noutati

05.03.2013

Credit sindicalizat de 145 milioane RON pentru Energomontaj SA, acordat de un consortiu condus de BRD-Groupe Société Générale

BRD-Groupe Société Générale, in calitate de Aranjor Principal Mandatat, a semnat un contract de imprumut sindicalizat in valoare de 145 milioane RON, pe o durata de 2 ani, cu societatea Energomontaj S.A., in scopul finantarii activitatilor si garantarii proiectelor dezvoltate de aceasta societate.
 

Energomontaj S.A., societate romaneasca cu capital integral privat, are ca domeniu principal de activitate montajul si punerea in functiune a centralelor electrice si a echipamentelor aferente acestora. Datorita calitatii activitatii si experientei acumulate, Energomontaj activeaza si in strainatate, fiind cunoscuta pe trei continente: Europa, Africa si Asia.
 

Consortiul bancar este compus din BRD - Groupe Société Générale, in calitate de Aranjor Principal Mandatat, Agent de Garantie si Banca Emitenta cu o participare de 33,4 milioane de RON, Banca Romaneasca - membra a Grupului National Bank of Greece, cu o participare de 44 milioane de RON, Bancpost SA, cu o participare de 40,5 milioane de RON si Volksbank Romania SA - parte a Österreichische Volksbanken - AG, cu o participare de 27,1 milioane de RON.
 

Documentatia creditului sindicalizat si asistenta juridica au fost asigurate de casa de avocatura Clifford Chance Badea.
 

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 160.000 de angajati si 33 milioane de clienti in intreaga lume, in trei activitati-cheie:

- Retail banking in Franta
- Retail banking international
- Corporate & Investment Banking

Articole asemănătoare

Functionare degradata a serviciilor BRD

16.09.2019

În urma unei avarii a rețelei de electricitate, funcționarea aplicațiilor de internet și mobile bank...

află detalii

Functionare normala restabilita a serviciilor BRD

16.09.2019

Stimați clienți, tranzacțiile cu carduri BRD, la ATM și POS, funcționează acum normal, precum s...

află detalii

Rezultatele grupului BRD în semestruL I 2019: performanță financiară și comercială dinamică

01.08.2019

Principalele tendințe comerciale și indicatori financiari ai BRD Groupe Société Générale la 30 iunie...

află detalii

Ofertă aferentă majorării capitalului social al ZENTIVA S.A.

04.07.2019

BRD – GROUPE SOCIETE GENERALE S.A....

află detalii