Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

Dobandă preferenţială la creditul Prima Casă pentru clienţii care își încasează veniturile într-un cont BRD

11 Aug 2014

Ȋn primul semestru al anului 2014, BRD continuă să fie lider în cadrul programului Prima Casă,  înregistrând la finalul acestei perioade un sold total al creditelor imobiliare mai mare cu 9% faţă de S1-2013, semnificativ peste media pieţei (+7%).
 
Pentru a-i fideliza pe clienţii care își încasează deja veniturile într-un cont BRD, dar și pe cei care vor opta pentru o astfel de soluţie în viitor, banca a lansat o ofertă dedicată ce presupune acordarea unei dobânzi de ROBOR la 3 luni + 2 pp la contractarea unui credit Prima Casă. Noua dobândă aduce o reducere substanţială faţă de varianta standard (ROBOR la 3 luni + 2,5 pp). Banca nu percepe comision de analiză și de administrare lunară a creditului.
 
„Astfel, pentru un credit de 253.394 Lei (echivalentul a 57.000 Eur), contractat pe o perioadă de 30 de ani, suma lunară de plată este de 1.224 Lei, iar valoarea DAE este de 4,43% p.a. (DAE nu include asigurarea de viaţă, aceasta fiind opţională; pentru calcul s-a utilizat ROBOR la 3 luni valabil la data de 11.08.2014: 2,10%)”.
 
Atât prin oferta proprie, cât și prin programul Prima Casă, BRD a finanţat în ultimii 15 ani achiziţia a peste 70.000 de locuinţe în toată ţara, susţinându-i astfel pe cei care au visat să-și cumpere sau să-și construiască o casă. Astăzi, acordăm această dobândă preferenţială pentru că vrem să fim în continuare alături de clienţii care îşi doresc un credit pentru o locuinţă, prin Prima Casă. Ȋn  plus, pentru că optează să-și domicilieze veniturile la BRD, le deschidem accesul la noi soluţii flexibile, mobile și sigure prin care îşi pot gestiona finanţele proprii”, a declarat Bogdan Spuza, Directorul Executiv de Marketing şi Management Produse al BRD.
 
Demarat în iulie 2009, programul a fost creat pentru susţinerea celor care doresc să îşi cumpere sau să construiască o locuinţă, prin acordarea unei garanţii de stat aferente unui credit imobiliar cu dobândă redusă şi un avans minim de 5%.
 
În afara unităţilor din reţeaua sa, BRD le oferă clienţilor interesaţi de obţinerea unui credit Prima Casă serviciul Vocalis Prima Casă, la numerele de telefon 0800 803 803 (apel gratuit în reţeaua Romtelecom), 021 302 61 61 (număr cu tarif normal) sau *BANCA (*22622 - apel cu tarif normal în reţelele Orange şi Vodafone), accesibile de luni pana vineri în intervalul 08:00 – 21:00 și sâmbăta și duminică în intervalul 08:00 - 20:00. Prin acest serviciu, clienţii pot solicita consiliere şi analiză de preacceptare a creditelor Prima Casă prin telefon, obţinând pe loc răspuns la solicitarea lor de credit.
 
În plus, 24 de ore din 24, cei interesaţi pot obţine informaţii despre Programul Prima Casă şi pot direcţiona cererile de informaţii prin completarea formularului disponibil pe site-ul http://www.creditulprimacasa.ro/ sau direct, la adresa primacasa@brd.ro .
 
BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor şi banca nr. 1 pe piaţa românească a creditelor sindicalizate. BRD – Groupe Société Générale are 2,3 milioane de clienţi şi operează o reţea de aproximativ 880 de unităţi. Cu peste 2,3 milioane
de carduri valide şi o reţea de acceptare de peste 21.600 de POS-uri şi 1.500 de ATM-uri, BRD este banca nr. 1 pe piaţa românească a cardurilor. Cu operaţiuni de factoring de 918 milioane de euro în 2013, BRD este liderul pieţei de factoring din România.
BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 148.000 de angajaţi în 76 de ţări şi 32 de milioane de clienţi în întreaga lume, în trei activităţi-cheie:
 
www.brd.ro; facebook;

Articole asemănătoare