Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

EMISIUNE ONLINE. Din spatele terenului. BRD Tennis Insider ne servește cu un slice din lumea tenisului profesionist

15 Jul 2015

BRD Groupe Société Générale, sponsorul principal al turneului WTA BRD Bucharest Open, care se desfășoară în această săptămână la București, și publicația online specializată Treizecizero.ro intră în culisele competiției, comentând, împreună cu invitați din lumea sportului alb, partidele de peste zi și dezvăluind iubitorilor tenisului emoțiile, bucuriile sau momentele mai puțin fericite ale vieții din circuit.

 

BRD Tennis Insider este o emisiune live streamed care va putea fi urmărită pe întreaga perioadă a turneului, în direct, în fiecare zi între orele 19:00 si 20:00, dar și înregistrată, atât pe treizecizero.ro, cât și pe Hotnews.ro, într-o secțiune specială.

 

BRD este alături de tenis de la începutul anilor 2000, mai întâi în calitate de partener al Federației Române de Tenis, și apoi ca name sponsor al celor mai importante evenimente tenisistice din Romania: turneul ATP BRD Nastase Tiriac Trophy si turneul WTA BRD Bucharest Open.

 

De trei ani, Treizecizero.ro le oferă iubitorilor de tenis din Romania continut de calitate despre sportul lor preferat: articole și interviuri, analize și reportaje de la turneele de Grand Slam, proiecte editoriale care ridică de fiecare dată ștacheta despre ce înseamnă jurnalismul sportiv responsabil. A strâns în acești ani o comunitate puternică, în jurul unei idei care a crescut tot mai mult, împreună cu și pe măsura performanțelor generației actuale de jucători și jucătoare.

Articole asemănătoare