Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

Euromoney Magazine: BRD, cele mai bune servicii de private banking din Romania

25 Feb 2013

BRD-Groupe Société Générale a primit vineri, din partea revistei britanice Euromoney, premiul pentru cele mai bune servicii de private banking de pe piata romaneasca (Best Private Bank in Romania). Distinctia a fost acordata in urma realizarii cercetarii anuale axata pe serviciile de private banking si de gestiune a marilor averi.
 

In plus fata de acest premiu, BRD a mai castigat si alte doua locuri 1, la categoriile ''Privacy and security'' si ''High Net Worth 1'', categorie care ia in considerare serviciile acordate clientilor cu investitii intre 1 si 10 milioane USD.
 

Unul dintre principalii actori pe piata romaneasca de private banking, BRD este prima banca din Romania care a deschis, in anul 2004, o agentie specializata in Bucuresti. Ulterior, banca a mai deschis unitati specializate si in Iasi, Timisoara, Cluj si Sibiu.
 

''Premiile acordate de Euromoney reprezinta o recompensa pentru eforturile pe care le depunem de aproape 10 ani, cu ajutorul know-how-ului Societe Generale, in directia construirii in Romania a unei oferte competitive la nivel european de servicii private banking'', a declarat Gigi Marinel, Directorul General adjunct coordonator al activitatilor de retail si private banking ale BRD.
 

Serviciile de private banking presupun administrarea personalizata a patrimoniului clientului, gama de produse variind de la conturi curente si de economii la depozite structurate, titluri de stat, fonduri de investitii si solutii de plasament pe piata de capital, la nivel national si international. Toate produsele sunt adaptate astfel incat sa corespunda necesitatilor fiecarui client in parte, orizontului de timp dorit si profilului de risc acceptat de acesta.
 

Fondata in anul 1969, revista Euromoney este o publicatie financiara axata pe domeniul bancar si pe cel al pietelor financiare. "Euromoney Private Banking and Wealth Survey Management" recompenseaza de 10 ani cele mai bune servicii de private banking oferite in peste 70 de tari.
 

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 160.000 de angajati si 33 milioane de clienti in intreaga lume, in trei activitati-cheie:

- Retail banking in Franta;
- Retail banking international
- Corporate & Investment Banking

Articole asemănătoare