Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

Jan Kotík este noul Director General al BRD Sogelease

02 Feb 2014

BRD Sogelease IFN S.A are un nou director general, Jan Kotík, care a preluat oficial aceasta functie la finalul anului trecut.
 
Anterior preluarii conducerii BRD Sogelease, Jan Kotík a ocupat functia de Director Executiv Financiar si Operatiuni (incepand cu noiembrie 2009) si membru al Consiliului de Administratie in cadrul ESSOX, companie membra a grupului Société Générale, lider pe piata creditelor de consum din Republica Ceha.
 
Jan Kotík s-a alaturat Grupului Société Générale in anul 2003, avand o experienta manageriala de peste 14 ani in domeniul serviciilor financiar bancare. Cariera profesionala a lui Jan Kotík in cadrul Grupului Société Générale a debutat cu functia de Director de Control de Gestiune in cadrul Departamentului de Strategie si Financiar din Komerční Banka (Republica Ceha).
 
„Vom continua procesul de perfecționare a activitatii de leasing, bazandu-ne pe experienta si suportul intregii echipe BRD - Groupe Société Générale, dovedind partenerilor nostri ca suntem capabili sa oferim alternative de finanțare rapida, flexibila și intr-o maniera profesionista. Dezvoltarea sinergiilor in cadrul Grupului va ramane o prioritate pentru noi in vederea promovarii unor servicii specializate si oferte financiare integrate.
 
Pentru 2014 ne propunem sa identificam si sa exploatam toate oportunitatile in vederea consolidarii pozitiei noastre pe piata, fara a pierde insa din vedere aspectul profitabilitatii”, a declarat Jan Kotík.   
 
Jan Kotík a absolvit Facultatea de Finante si Contabilitate din cadrul Universitatii de Economie din Praga, definitivandu-si studiile la CES Lyon, Franta, in 1996. În completarea altor programe de formare profesionala, in 2005, el a absolvit un curs de administrare a afacerilor la Harvard Business School din Boston.
 
BRD Sogelease IFN S.A, filiala de leasing financiar a BRD - Groupe Société Générale,  este o prezenta constanta in topul celor mai mari societati de leasing din Romania, din punctul de vedere al valorii bunurilor finantate, si detine un portofoliu echilibrat pe toate sectoarele economiei romanesti.

Articole asemănătoare

BRD LANSEAZĂ CANALUL DE VÂNZARE ONLINE PENTRU CREDITELE APIA DESTINATE MICILOR FERMIERI

Continuând politica de susținere a sectorului agricol si parteneriatul său cu APIA, BRD pune la disp...

află detalii

REZULTATELE GRUPULUI BRD PENTRU PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024

REZULTATELE GRUPULUI BRD PEntru PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024: PERFORMANȚĂ DINAMICĂ PE TOATE LI...

află detalii