Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

Noi parteneriate, noi avantaje pentru posesorii cardurilor BRD Finance MasterCard!

19 Aug 2013

BRD Finance anunta incheierea parteneriatelor cu Eni Romania si RIN Hospitality, care vor oferi avantaje exclusive posesorilor de carduri MasterCard. Beneficiile vin in completarea programului actual “RATE CU 0% DOBANDA”, aflat in plina extindere a numarului de parteneri acceptanti.

 

BRD Finance si-a extins recent reteaua de parteneri cu inca doi membri: Eni Romania si RIN Hospitality, care vor oferi clientilor mai multe avantaje la utilizarea cardurilor de credit. Beneficiile oferite vin in ajutorul clientilor care isi planifica vacanta si doresc sa isi gestioneze mai eficient bugetul sau doresc sa isi petreaca timpul liber intr-un mod placut.

 

Astfel, posesorii de carduri Carrefour MasterCard beneficiaza de 20% reducere in Water Park-ul RIN, precum si de 20% reducere la cazarea in RIN Airport Hotel, la plata prin card. In plus, pentru a minimiza costurile de deplasare in perioada concediului, prin programul “RATE CU 0% DOBANDA” toti posesorii de carduri MasterCard pot achita in  3 RATE 0% DOBANDA  plinul de combustibil sau alte cumparaturi din statiile de servicii Agip participante.

 

Promotiile sunt disponibile la plata prin card si sunt valabile pana pe data de 31.08.2013. Informatiile complete pot fi consultate pe site-ul www.brdfinance.ro, pagina de PROMOTII IN DERULATE, unde este publicata si lista actualizata de parteneri ai programului “RATE CU 0% DOBANDA”. Acesta este in continua dezvoltare, fiind foarte apreciat de clientii BRD Finance care pot plati intr-un numar flexibil de rate cu 0% dobanda (incepand de la 3 si pana la 12 rate), in functie de partener. Unul din cele mai importante avantaje ale programului “RATE CU 0% DOBANDA” este acela ca permite, in orice moment al rambursarii, plata partiala a unei rate, fara acumularea de restante, suma ramasa urmand sa fie achitata comod, prin plata in sume minime obligatorii, incepand de la 22 lei/luna.

 

 

Despre BRD Finance IFN S.A.
BRD Finance IFN S.A. este membra a Diviziei de Servicii Financiare Specializate din cadrul Groupe Société Générale si beneficiaza de experienta internationala a Grupului in acordarea creditelor de consum. Compania este activa pe piata romaneasca din aprilie 2004, devenind rapid liderul pietei creditelor de consum. BRD Finance administreaza in prezent o gama diversificata de produse si servicii financiare, oferind credite de consum, carduri de credit, credite auto sau credite de nevoi personale. De-a lungul timpului, strategiile de dezvoltare au sustinut incheierea de parteneriate cu firme importante din domenii precum: retail, PVC, IT&C, electronice si electrocasnice, mobila, auto si publicistica. 

Articole asemănătoare