Formular de căutare

Ultimele noutati

28.02.2013

Primavara incepe cu premii la certSIGN si BRD

Primavara vine la certSIGN cu premii pentru utilizatorii de semnatura electronica. Astazi incepe campania promotionala dedicata clientilor interesati de utilizarea unui kit de semnatura electronica pentru depunerea declaratiilor fiscale catre ANAF, emiterea retetelor electronice in relatia cu CNAS, participarea la licitatii electronice SEAP sau semnarea documentelor in format electronic cu valoare legala in justitie.
 

Achitand la BRD contravaloarea emiterii unui kit de semnatura electronica sau a reinnoirii unui certificat digital calificat in perioada 1 - 8 martie, clientii sunt inscrisi automat in campanie. Promotia este valabila atat pentru persoane fizice, cat si juridice, iar premiile constau in sejururi si o vacanta la munte pentru 2 persoane. Castigatorii vor fi desemnati in cadrul unei trageri la sorti organizate la sediul certSIGN vineri, 15 martie 2013.
 

Detalii complete cu privire la conditiile de derulare a campaniei se regasesc pe paginile dedicate disponibile pe site-urile certSIGN si BRD, precum si in unitatile BRD.
 

Incheiat in anul 2010, parteneriatul BRD - certSIGN continua sa aduca beneficii clientilor si sa contribuie la eficientizarea procesului de achizitie sau reinnoire a certificatelor digitale. Pana la finalul lunii ianuarie 2013, prin intermediul reprezentantilor certSIGN prezenti in unitatile BRD, au fost vandute peste 120.000 de certificate digitale.
 

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 160.000 de angajati si 33 milioane de clienti in intreaga lume, in trei activitati-cheie:

- Retail banking in Franta;
- Retail banking international;
- Corporate & Investment Banking.

Articole asemănătoare

Functionare degradata a serviciilor BRD

16.09.2019

În urma unei avarii a rețelei de electricitate, funcționarea aplicațiilor de internet și mobile bank...

află detalii

Functionare normala restabilita a serviciilor BRD

16.09.2019

Stimați clienți, tranzacțiile cu carduri BRD, la ATM și POS, funcționează acum normal, precum s...

află detalii

Rezultatele grupului BRD în semestruL I 2019: performanță financiară și comercială dinamică

01.08.2019

Principalele tendințe comerciale și indicatori financiari ai BRD Groupe Société Générale la 30 iunie...

află detalii

Ofertă aferentă majorării capitalului social al ZENTIVA S.A.

04.07.2019

BRD – GROUPE SOCIETE GENERALE S.A....

află detalii