Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

Promotie BRD la creditele de nevoi personale in lei

23 Oct 2013

BRD desfasoara in perioada 21 octombrie - 31 decembrie 2013 o promotie la creditele de nevoi personale in lei, in cadrul careia solicitantii vor beneficia de una dintre cele mai atractive dobanzi ale momentului: 6,5%, fixa pe toata perioada creditului. In cadrul promotiei, banca acorda o reducere suplimentara de 10% a dobanzii clientilor care isi domiciliaza veniturile (salarii, pensii, drepturi de autor etc.) la BRD.
 
Dobanda anuala efectiva (costul total al creditului, care incorporeaza dobanda nominala si toate celelalte costuri legate de finantare) propusa de BRD in cadrul promotiei sale de toamna este de 13,23%*.
 
Clientul are posibilitatea alegerii formulei de creditare pe care o doreste. Optiunile pornesc de la perioada de creditare (maximum cinci ani), cuantumul (pana la maximum 65.000 de lei) sau modalitatea de rambursare (in rate constante sau descrescatoare). La acordarea creditului sunt luate in calcul orice fel de venituri - de la salarii, pensii, venituri din activitati independente, pana la dividende, venituri din chirii sau rente viagere.
 
BRD isi asteapta clientii atat in unitatile din reteaua bancii, cat si pe www.brd.ro, consilierea si pre-acceptarea fiind posibile inclusiv la TelVerde 0800 803 803.
 
Promotia Expresso este sustinuta de o campanie publicitara la TV, radio si online, care marcheaza debutul noii semnaturi corporate a BRD: „Banca ta.Echipa ta”. Noua platforma de comunicare a bancii, bazata pe ideea de echipa, urmareste obiectivul de a construi imaginea BRD intr-un mod deopotriva consistent si diferentiator. Creatia a fost realizata de agentia Leo Burnett, iar campania media se va desfasura pana pe 8 decembrie.
 
* De exemplu, pentru un credit de 15.000 lei pe 5 ani, cu veniturile incasate la BRD, clientul plateste o rata lunara de 364 lei (aceasta valoare include comisionul de administrare lunara de 0,4% si asigurarea de viata de 0,102%, aplicate la soldul creditului). Comisionul de analiza a dosarului este de 200 de lei. Valoarea totala datorata la sfarsitul perioadei de creditare este de 19.949 lei.
 
BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si banca nr. 1 pe piata romaneasca a creditelor sindicalizate. BRD – Groupe Société Générale are 2,3 milioane de clienti si opereaza o retea de aproximativ 900 de unitati. Cu peste 2,3 milioane de carduri valide si o retea de acceptare de peste 21.600 de POS-uri si 1.500 de ATM-uri, BRD este banca nr. 1 pe piata romaneasca a cardurilor. Cu operatiuni de factoring de peste 1 miliard de Euro in 2012, BRD este liderul pietei de factoring din Romania.
 
BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 154.000 de angajati in 76 de tari si 32 de milioane de clienti in intreaga lume, in trei activitati-cheie:
- Retail banking in Franta
- Retail banking international, servicii financiare si asigurari
- Corporate & investment banking, private banking, administrare de active si servicii pentru investitori.

Articole asemănătoare

REZULTATELE GRUPULUI BRD PENTRU PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024

REZULTATELE GRUPULUI BRD PEntru PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024: PERFORMANȚĂ DINAMICĂ PE TOATE LI...

află detalii

Modificări importante ale produselor și serviciilor oferite de BRD

Continuând strategia de simplificare a ofertei destinate persoanelor fizice și totodată de digitaliz...

află detalii