Formular de căutare

Înapoi la Newsroom

Reduceri la abonamentul de internet Vodafone pentru utilizatorii BRD@ffice

11 Jun 2013

Pentru a-si completa gama de servicii oferite clientilor, BRD - Groupe Societe Generale a incheiat cu Vodafone Romania un parteneriat prin care pune la dispozitia clientilor sai companii o serie de beneficii extra-bancare care decurg din utilizarea serviciului de Internet banking BRD@ffice.

 

Serviciul BRD@ffice le ofera utilizatorilor o procesare optimizata a operatiunilor si functionalitati suplimentare celor de baza. Prelucrarea operatiunilor are loc in timp real, iar programul tranzactional este prelungit, tranzactiile intrabancare putand fi realizate inclusiv in week-end. Toate comisioanele tranzactiilor efectuate prin BRD@ffice beneficiaza de o reducere de 35% in raport cu tariful standard practicat de banca.

 

Prin intermediul parteneriatului, clientii BRD si Vodafone pot obtine reduceri la serviciile de Internet pe laptop sau tableta oferite de Vodafone. Pentru a accesa oferta Internet dedicata, utilizatorii BRD@ffice trebuie sa foloseasca aplicatia de internet banking.

 

„Dorim sa le oferim clientilor avantaje extrabancare diverse profitand de oportunitatile pe care le identificam impreuna cu partenerii nostri”, a declarat Elena Oprea, Directorul Executiv Delegat al departamentului Marketing si Managementul Produselor din cadrul BRD-Groupe Société Générale.

 

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 154.000 de angajati si 32 milioane de clienti in intreaga lume, in trei activitati-cheie:

- Retail banking in Franta
- Retail banking international
- Corporate & Investment Banking

Articole asemănătoare